«ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΥΝ»

Για την κατάσταση που επικρατεί στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό μίλησε o νέος πρόεδρος της «μάνας του λόχου» Τάκης Οικονομόπουλος

«Να επιστρέψουν τα χρέη αυτοί που τα οφείλουν»

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη του στην πολιτική εφημερίδα Real news, ανέφερε: «Είμαστε ένα μεταβατικό σχήμα, αλλά θέλω να πιστεύω περαστικό. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις ώστρα τα τμήματα του Παναθηναϊκού να μείνουν ζωντανά και με προοπτική μέλλοντος. Σίγουρα υπάρχουν σοβαρά προβλήματα και ασφαλώς η εικόνα που έχουμε σχηματίσει δεν είναι ευχάριστη. Εκτιμώ πως τα χρέη είναι περισσότερα από 3 εκατομμύρια ευρώ και αυτό που, μεταξύ άλλων, θα επιχειρήσουμε είναι αυτοί που τα οφείλουν να τα επιστρέψουν».
Σε ερώτηση για το αν θα υποβιβαστούν τα ομαδικά τμήματα που είναι υπερχρεωμένα ανέφερε «Δεν θέλω να σκέφτομαι καν κάτι τέτοιο. Θα επιδιώξουμε συναντήσεις με όλους τους ενδιαφερόμενους. Πρόκειται για τιτάνιο έργο, αφού κανείς μέχρι τώρα δεν έβαζε πλάτη και το θεωρώ κάπου υποχρέωσή μας να προχωρήσουμε μέχρι εκεί που δεν πάει, μέχρι το τέλος. Σε όποιον είναι Παναθηναϊκός θα απευθύνουμε πρόταση, δεν περισσεύει κανείς. Δεν είμαστε χθεσινοί στην ομάδα, γνωρίζουμε πρόσωπα και πράγματα και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό. Προφανώς και το εγχείρημα δεν είναι εύκολο και ξέρουμε ότι βάζουμε το κεφάλι μας στον ντορβά, όμως είμαστε Παναθηναϊκός, που θα πει μάχη ακόμη και κόντρα στα κύματα, με μοναδικό προορισμό την ευημερία των τμημάτων του».

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου