ΣΗΜΑΔΕΨΑΝ ΤΡΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ

Θετική ήταν η συγκομιδή για το τμήμα τοξοβολίας του Παναθηναϊκού στον χτεσινό αγώνα ανοιχτού χώρα στα Βριλήσσια καθώς ο ΠΑΟ κατέκτησε τρία μετάλλια

Σημάδεψαν τρία μετάλλια

Οι «Ρομπέν» του Παναθηναϊκού διανύουν περίοδο φόρμας και το απέδειξαν και στο χτεσινό αγώνα ανοιχτού χώρου Α και Β Κατηγορία που συνέλλεξαν τρία μετάλλια αφήνοντας ικανοποιημένο τον προπονητή Αλέξανδρο Παμβουξόγλου.
Αναλυτικότερα οι γυναίκες του ΠΑΟ έπιασαν και πάλι υψηλά στάνταρ απόδοσης και ξεχώρισε η Στελίνα Αναστασιάδη που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο με σκορ 508 στο ολυμπιακό τόξο γυναικών Α΄ Κατηγορίας.
Παράλληλα στην ίδια κατηγορία η Σταυρούλα Λιούτα πήρε το χάλκινο μετάλλιο με σκορ 489 ενώ ο Σπύρος Καραγιαννίδης ήταν πρώτος στο σύνθετο τόξο ανδρών Β΄ Κατηγορίας με σκορ 569.
Στο ολυμπιακό τόξο ανδρών Β΄ Κατηγορία ο Γιώργος Φούντζουλας ήταν 4ος με σκορ 458 και ο Πέτρος Καραγιαννόπουλος πέμπτος με σκορ 451. Επιπλέον ο Αντώνης Ζαρμακούπης ήταν έβδομος με σκορ 415 και στην κατηγορία σύνθετο τόξο γυναικών Α Κατηγορίας η Άννα Δούκα ήταν τέταρτη με σκορ 547.
Στο μεταξύ στην κατηγορία σύνθετο τόξο ανδρών Α Κατηγορίας ο Νίκος Παπαδάκης ήταν 6ος με σκορ 635, ο Μιχάλης Μπάγκος 8ος με σκορ 618, ο Παντελής Αναστασιάδης 9ος με σκορ 613 και ο Ιωάννης Σταμίρης 12ος με σκορ 586.
Ακόμα στο ολυμπιακό τόξο ανδρών Α Κατηγορίας ο Ιουστιάν Κεφαλάς ήταν 9ος με σκορ 534 και ο Κοσμάς Νίνης 10ος με σκορ 530.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου