«ΓΚΑΖΩΣΑΝ» ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΒΟΛΙΚΑΚΗ!

Βάλανε φωτιά στα …φρένα τα αδέρφια Βολικάκη Χρήστος και Ζαφείρης  στο Τορίνο και ύψωσαν ψηλά τη σημαία του «τριφυλλιού» καθώς βρίσκονται στη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης του εξαήμερου διεθνή αγώνα.

«Γκάζωσαν» τα αδέρφια Βολικάκη!

Τον …γύρο του κόσμου κάνουν οι επιτυχίες των ποδηλατών του Παναθηναïκού Χρήστου και Ζαφείρη Βολικάκη που κερδίζουν τις εντυπώσεις στο Τορίνο και στον εξαήμερο διεθνή αγώνα που διεξάγεται στη γειτονική χώρα.

Οι «πράσινοι» αθλητές κατέκτησαν και πάλι την πρώτη θέση στο αγώνισμα του Flying Lap με ρεκόρ σταδίου  ενώ κατέλαβαν την Τρίτη θέση στο αγώνισμα των πόντων.

Επιπλέον πήραν την τέταρτη θέση στο αγώνισμα του Madison και για την ώρα βρίσκονται στη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης των 6days.

Είναι χαρακτηριστικό το μήνυμα που έγραψε ο Χρήστος Βολικάκης στην προσωπική του σελίδα στο facebook που ανέφερε «

Λένε ότι για όλα υπάρχει πρώτη φορά..!

Πρώτη φορά λοιπόν σε Διεθνή αγώνα σε αυτά τα αγωνίσματα, πρώτη φορά οι αλλαγές μας στο μάντισον!!! Δεύτερη και συνεχόμενη φορά όμως Ρεκόρ σταδίου με 21.76 και πρώτη θέση στο αγώνισμα του Flying Lap!!! Πολλοί δυνατοί αγώνες κάθε μέρα με διάφορα αγωνίσματα και ανταγωνισμός με πολύ μεγάλα ονόματα!!!!!!Συνεχίζουμε δυνατά».

Από κει και πέρα σήμερα διεξάγεται ο ποδηλατικός γύρος του ολυμπιακού χωριού που διοργανώνει ο Παναθηναϊκός που ξεκινάει στις εννιά το πρωί.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου