ΠΗΡΑΝ ΘΕΣΗ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟ!

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού παίρνουν θέση συχνά πυκνά σε κοινωνικά ζητήματα  και τοποθετήθηκαν μέσω ενός μηνύματος τους για ένα από τα ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινή γνώμη. 

Πήραν θέση οι οπαδοί του ΠΑΟ!

Συγκεκριμένα έπειτα από την παρέμβαση οκτώ ποδοσφαιριστών οι «αιώνια πιστοί»  έγραψαν «Ποια δημοκρατία και ποια δικαιοσύνη ; 13 χρόνια φυλάκισης για κοινωνικές σχέσεις. Λευτεριά στην Ηριάννα» με την υπογραφή της Θύρας 13 .

Υπενθυμίζεται ότι για τη συγκεκριμένη υπόθεση τοποθετήθηκαν οκτώ ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, οι Γιώργος Μπαντής και Γιώργος Μασούρας του Πανιωνίου, Χρήστος Τασουλής της Λανς (Γαλλία), Γιώργος Ζησόπουλος και Νίκος Παπαδόπουλος του Ατρομήτου, Μανώλης Παπαστεριανός της Ξάνθης, Σάββας Τσαμπούρης της Νέας Σαλαμίνας (Κύπρος) και Αντώνης Λαδάκης της Δόξα Δράμας, εξέδωσαν την παρακάτω δήλωση:

«Φέρνουμε στο μυαλό μας τις αδικίες που έχουμε βιώσει στον χώρο του αθλητισμού. Δεν μας έπαιρνε ο ύπνος και αρρωσταίναμε όταν χάναμε άδικα ένα παιχνίδι… Φαντάσου, για ένα παιχνίδι μόνο! Και τώρα σκεφτόμαστε την Ηριάννα, που στερείται τόσο άδικα με την πραγματική έννοια της λέξης, την ίδια της την ελευθερία, την ίδια της τη ζωή. Η αδικία στο πρόσωπο της Ηριάννας είναι αδικία εναντίον όλων μας και μας αφορά όλους».

Άγγελος Σκλαβουνάκης

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου