ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΠΟΧΗ ΣΤΟ ΠΟΛΟ

Και σήμερα οι πολίστες του Παναθηναϊκού δεν προπονήθηκαν με τον αρχηγό της ομάδας Γιώργο Τσόκα να τονίζει στο leoforos.gr πως εκτός από τα φετινά χρήματα, θέλουν και υποσχέσεις για τα οφειλόμενα.

Συνεχίζεται η αποχή στο πόλο

Μπορεί από την διοίκηση να υπάρχει δέσμευση πως ακόμα και αύριο θα υπάρξουν πληρωμές σε όλα τα τμήματα, καθώς μένουν λεπτομέρειες για να παρθούν τα χρήματα από τις τράπεζες, ωστόσο στον πόλο του «τριφυλλιού» η αποχή από τις προπονήσεις συνεχίζεται. Οι «πράσινοι» περιμένουν πρώτα να μπουν χρήματα, αλλά και να πάρουν υποσχέσεις για τα οφειλόμενα και μετά να επιστρέψουν στις πισίνες. Αυτό άλλωστε τόνισε και στο leoforos.gr ο αρχηγός της ομάδας Γιώργος Τσόκας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Περιμένουμε να μας πουν τι θα γίνει με τα περσινά οφειλόμενα. Είναι κάποιο σεβαστό ποσό και δεν έχουμε ενημέρωση από την αρχή της σεζόν».

Αν αύριο πληρωθείτε, αλλά δεν υπάρχει συζήτηση για τα χρωστούμενα τι θα κάνετε;

«Θα συζητήσουμε με τα παιδιά, για το καλό της ομάδας θα δούμε τι θα κάνουμε. Ούτε εμάς μας αρέσει αυτό. Ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να έχει παράπονο από εμάς. Πλέον έχουμε φτάσει στα όριά μας».

Υπάρχει σκέψη αποχής από τα παιχνίδια;

«Όχι η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε συζητήσει με το τι θα γίνει με τα παιχνίδια».

Οπότε εκτός από τα χρήματα θέλετε και υποσχέσεις για τις οφειλές.

«Ναι θέλουμε να έρθουν και να μας πουν πως θα πάρουμε τα χρήματά μας έστω και σε βάθος χρόνου. Δεν ζητάμε να προπληρωθούμε, αλλά να πάρουμε αυτά που μας χρωστάνε. Ακόμα και τις φυσιοθεραπείες τις πληρώνουμε από την τσέπη μας.
Σήμερα ο κύριος Νίκος (Πλυτάς) μας είπε πως θα πληρωθούμε και για τα οφειλόμενα είπε πως δεν ξέρει τίποτα. Αυτό τουλάχιστον ήταν και ήταν το πιο σωστό. Από τα να μας υπόσχονται αυτό είναι καλύτερο. Έχουμε βαρεθεί τις υποσχέσεις ειδικά από την προηγούμενη διοίκηση».

Ελπίδα των φίλων του Παναθηναϊκού είναι να δοθεί λύση για ένα τμήμα που μπορεί να μην έχει προσφέρει σε τίτλους, ωστόσο αποτελείται από παιδιά που αγαπάνε όσο λίγοι αυτοί την ομάδα.
 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 20 Μαίου