ΣΤΙΒΟΣ: ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ!

Ικανοποιητική αρχή, αλλά και ακόμα καλύτερη συνέχεια αναμένει το τμήμα Στίβου του Παναθηναϊκού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Πάτρας.

ΣΤΙΒΟΣ: Και τώρα τα μετάλλια!

Με ανάμικτα συναισθήματα ολοκληρώθηκε για τον Παναθηναϊκό η πρώτη μέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Στίβου που διεξάγεται στην Πάτρα.

Η μεγάλη ελπίδα του συλλόγου από τους αθλητές που έλαβαν μέρος, ο Χρήστος Παπούλιας …άγγιξε το μετάλλιο, αλλά τελικά τερμάτισε 4ος στα 1.5000μ.

Η προσπάθεια του «πράσινου» αθλητή με χρόνο 03:56:57 ήταν συγκινητική, αλλά τελικά έχασε το βάθρο, μένοντας ένα σώμα πίσω. Το «τριφύλλι» εκπροσώπησαν στα 3.000μ με φυσικά εμπόδια ο Ανέστης Παπούλιας που τερμάτισε 11ος, καθώς επίσης και ο Ηλίας Κάσσος που κατέλαβε την 13η θέση.

Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού αναμένουν σαφώς μεγαλύτερες επιδόσεις τη σημερινή ημέρα, όπου στη …μάχη μπαίνουν τα «βαριά» ονόματα της ομάδας. Συγκεκριμένα, το πρωί στις 11:15, ο φέρελπις Παρασκευάς Μαντζάβαλας αγωνίζεται στα προκριματικά στο ακόντιο και είναι το μεγάλο φαβορί όχι απλώς για να περάσει στον τελικό -όπου ξεκινά στις 16:50- αλλά και να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο!

Την είσοδο του στο μεγάλο τελικό στα 800μ. θα προσπαθήσει να διεκδικήσει και ο Χρήστος Παπούλιας, που παρά την φυσιολογική κόπωση από την χθεσινή του κούρσα, θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να φέρει βαθμούς στον σύλλογο.

Στις 21:10 το βραδύ η Ελένη Λεβεντάκη και η Χριστινα Φούκη αγωνίζονται 5.000μ και –κυρίως για την πρώτη- εκφράζεται συγκρατημένη αισιοδοξία για μια θέση στο βάθρο. Τέλος, λίγα λεπτά αργότερα, ο Κώστας Γκελαούζος ολοκληρώνει τις προσπάθειες των αθλητών του «τριφυλλιού», καθώς αγωνίζεται επίσης στην κούρσα των 5.000 μ.

Η «Π» επικοινώνησε με τον έφορο της ομάδας στίβου των «πρασίνων», Δημήτρη Ρήγα, που αμέσως μετά το τέλος των αγώνων της πρώτης μέρας υπογράμμισε στην «Π»: «Ο Παναθηναϊκός ήδη με τη σημερινή (χθεσινή) ημέρα έχει ήδη ξεπεράσει τους άντρες την αντίστοιχη περσινή χρονιά και περιμένει και την αυριανή (σημερινή) συγκομιδή για να δούμε που θα τερματίσουμε.»

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου