ΣΤΙΒΟΣ: ΠΑΟ… ΓΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ!

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για το πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου και ο Πάρης Μπατζάβαλης στο ακόντιο στοχεύει…ψηλά ενώ …μέσα στα μετάλλια  βρίσκονται βάσει επιδόσεων και οι Χρήστος Παπούλιας και Ελένη Λεβεντάκη. Στη δέκατη θέση της γενικής βαθμολογίας το «τριφύλλι».

ΣΤΙΒΟΣ: ΠΑΟ… για μετάλλια!

Οκταμελής θα είναι η αποστολή του Παναθηναϊκού στην Πάτρα για το πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου που ξεκινάει αύριο.

Ο Σύλλογος θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό με τα σχετικά περιορισμένα μέσα που διαθέτει και θα  αγωνιστεί για να πανηγυρίσει όσο το δυνατόν περισσότερα μετάλλια και παράλληλα να πλασαριστεί στην καλύτερη δυνατή θέση στη γενική βαθμολογία.

Ασφαλώς στον ΠΑΟ γνωρίζουν ότι είναι πολύ δύσκολο να κάνουν κάποια τεράστια υπέρβαση καθώς θα πολεμήσουν με οκτώ άτομα και στόχος είναι να παραμείνουν μέσα στην πρώτη δεκάδα.

Κατά τη χτεσινή συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ομοσπονδίας ο ακοντιστής του Παναθηναϊκού Παρασκευάς Μπατζάβαλης τόνισε

«Εύχομαι αυτό το Σαββατοκύριακο να βγει μία καλή επίδοση. Φτάσαμε στον τελικό προορισμό μας. Είναι μια μεγάλη διοργάνωση. Πρέπει να είμαστε εκεί, δυνατοί. Ελπίζουμε σε μεγάλες επιδόσεις και αυτό που ζητάμε από τον κόσμο είναι να είναι εκεί για να μας στηρίξει, να φωνάξει, να μπορέσουμε με την ψυχή μας κυρίως να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας»

Για την ώρα στη γενική βαθμολογία προηγείται η Ολυμπιάς Πατρών που έχει συγκεντρώσει 40 βαθμούς ενώ ο ΠΑΟ καταλαμβάνει τη 10η θέση με 11 βαθμούς

Σε ότι αφορά τους αθλητές του «τριφυλλιού» που θα συμμετέχουν ξεχωρίζει ο Πάρης Μπατζάβαλης καθώς θα πάει  στον ακοντισμό με τη δεύτερη καλύτερη επίδοση (85.95μ.) .

Παράλληλα ο δρομέας του «τριφυλλιού» Χρήστος Παπούλιας θα…τρέξει με τον τρίτο καλύτερο χρόνο στα 1500μ. (3.48.94) φιλοδοξώντας να βρίσκεται στο βάθρο των μεταλλίων.

Ακόμα η Ελένη Λεβεντάκη θεωρητικά είναι μέσα στα μετάλλια καθώς θα αγωνιστεί στα 5.000μ. με την Τρίτη καλύτερη επίδοση (17.42.96).

Στη μάχη των μεταλλίων θα ριχτεί και ο Κώστας Γκελαούζος στα 5.000μ. αφού θα μεταβεί στην Πάτρα με την τέταρτη καλύτερη επίδοση (14.36.89).

Ακόμα ο Χρήστος Παπούλιας θα τρέξει στα 800μ. έχοντας την 8η καλύτερη επίδοση με 1.53.36 ενώ ο Ηλίας Κάσσος έχει τον 8ο χρόνο στα 3.000μ. φυσικά εμπόδια με 9.08.15.

Στα 5.000μ. η Χριστίνα Φούκη έχει την 14η καλύτερη επίδοση με 18.15.48 ενώ ο Αναστάσιος Παπούλιας  θα αγωνιστεί στα 3.000μ. φυσικά εμπόδια με 9.22.29.

Τέλος, ο Παναγιώτης Θανάσουλας θα συμμετέχει στα 100μ. με την 32η επίδοση 10.98.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου