ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: ΦΟΡΤΣΑΡΑΝ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΙ

Θετική η παρουσία του ποδηλατικού τμήματος του Παναθηναϊκού στον πανελλήνιο  αγώνα Μάστερ  που έγινε στο Μόλυβο της Μυτιλήνης  στις μεγάλες κατηγορίες που κατέκτησε δύο μετάλλια. 

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: Φόρτσαραν στο πετάλι

Εξαιρετική ήταν η εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο πανελλήνιο πρωτάθλημα δρόμου που έγινε στο Μόλυβο της Μυτιλήνης από τις 9 ως τις 11 Ιουνίου.

Σε μια άρτια διοργάνωση και με σύμμαχο τον καλό καιρό ο Παναθηναϊκός Α. Ο. συμμετείχε με συνολικά τρεις αθλητές και κατάφερε πάλι να επιστρέψει στην πρωτεύουσα με διακρίσεις και μετάλλια.

Αναλυτικότερα στην κατηγορία Μάστερ Β', την πολυπληθέστερη και την πιο ανταγωνιστική από τις συνολικά τέσσερις κατηγορίες των Μάστερς, ο Γιώργος Γιαννακόπουλος ολοκλήρωσε το ετάπ της αντοχής στην 5η θέση μεταξύ 24 αθλητών, κάτι που συνιστά επιτυχία μετά και από τους συνεχόμενους αγώνες και την κόπωση που είχε αρχίσει να κάνει την εμφάνισή της στον πράσινο ποδηλάτη.

 Σε ότι αφορά την κατηγορία Γ΄ ο Κυριάκος Ορφανίδης κατάφερε να κατακτήσει τη 2η θέση τόσο στην ατομική χρονομέτρηση, όσο και στον αγώνα της αντοχής! Ο Ορφανίδης επαλήθευσε για άλλη μια φορά την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται όλη τη χρονιά και πρόσφερε έτσι πολύτιμους βαθμούς στη προσπάθεια της ομάδας να ανέβει κι άλλο στην ετήσια βαθμολογία της αξιολόγησης.

 Ακόμα στην κατηγορία Δ΄ ο Τάκης Πετρόγιαννης, τερμάτισε το ετάπ της αντοχής 1ος επιβάλλοντας τον δικό του ρυθμό και αφήνοντας όλους τους αντιπάλους του να διεκδικήσουν εξαρχής μόνο τις άλλες δυο εναπομείνασες θέσεις του βάθρου.

 Πλέον η προσοχή όλων στο τριφύλλι στρέφεται στον 5ο γύρο Ολυμπιακού Χωριού την προσεχή Κυριακή στις 18 Ιουνίου, έναν αγώνα που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια και γίνεται υπό την αιγίδα του ίδιου του Συλλόγου!

Αναμφίβολα πρόκειται για μια σπουδαία διοργάνωση και οι ιθύνοντες του ΠΑΟ θέλουν να γίνει με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις και να είναι υψηλού επιπέδου.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου