ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ: «ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ» ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ!

Ο καταδύτης του Παναθηναϊκού Νίκος Μόλβαλης κράτησε ψηλά το φρόνημα του Συλλόγου στους Βαλκανικούς αγώνες Νέων με δύο μετάλλια . Μεγάλος άτυχος ο Τσιρίκος που τραυματίστηκε.

ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ: «Τριφυλλάρα» και στο Βελιγράδι!

Μία ακόμα μεγάλη στιγμή έζησε χτες ο καταδύτης του Παναθηναϊκού Νίκος Μόλβαλης αφού πήρε δύο μετάλλια και δόξασε τους «πράσινους» στην πρωτεύουσα της Σερβίας.

Η Βαλκανιάδα Νέων είχε έντονη την παναθηναϊκή παρουσία καθώς συμμετείχαν οι Μόλβαλης και Τσιρίκος ωστόσο ο δεύτερος δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τις προσπάθειες τους. Συγκεκριμένα στο αγώνισμα των συγχρονισμένων καταδύσεων από πλατφόρμα 10 μ. ο Τσιρίκος τραυματίστηκε και αυτό είχε ως αποτέλεσμα την αντικατάστασή του στο αγώνισμα των 3μ από τον Ανδρόγεο Σαμψάκη – Μπακόπουλο, ενώ ο αθλητής του Παναθηναϊκού δεν αγωνίστηκε ούτε στα 10μ της Β’ Κατηγορίας.

Παρόλα αυτά ο Νίκος Μόλβαλης παρότι έχασε τον συναθλητή του κατάφερε και πήρε το χρυσό μετάλλιο μαζί με τον Μπακόπουλο στα 3μ. τραμπολίνο συγκεντρώνοντας 272.25 βαθμούς.

Από κει και πέρα στην πλατφόρμα της Α’ Κατηγορίας υπήρχε διπλή παρουσία στο βάθρο με το Νίκο Μόλβαλη να παίρνει το ασημένιο μετάλλιο με 451.15 και τον Ανδρόγεο Σαμψάκη την τρίτη με 423.10. Μάλιστα ο αθλητής του Παναθηναϊκού έχασε το χρυσό μετάλλιο για μόλις 2.50 πόντους, αφού ο πρώτος Αλίν-Ιοάν Ρόντου συγκέντρωσε 453.85 βαθμούς.

 Πριν τον χτεσινό τραυματισμό του ο Θάνος Τσιρίκος είχε προλάβει και πήρε δύο μετάλλια αφού ο νεαρός άσος του ΠΑΟ πήρε το χρυσό μετάλλιο στα 3μ. τραμπολίνο Β΄ Κατηγορίας με 388.80 βαθμούς και λίγο αργότερο πήρε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία Β΄ των αγοριών με 301.40 βαθμούς.

   

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου