ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ MONO ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ. ΑΛΛΙΩΣ... ΚΡΕΜΑΛΕΣ!

Σε μια εφ' όλης της ύλης συζήτηση για το γήπεδο στο Γουδή κι ας μην υπάρχει... τέτοιο πουθενά στον ορίζοντα, εξελίχθηκε η πρώτη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, αφού λόγω έλλειψης απαρτίας οι εκλογές θα διεξαχθούν την επόμενη εβδομάδα.

Μπαλτάκος σημαίνει γήπεδο MONO στο Γουδή. Αλλιώς... κρεμάλες!

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Δημήτρης Μπαλτάκος, ήταν αυτός που ουσιαστικά δέχτηκε την ασφυκτική πίεση του κόσμου που βρέθηκε στη Λεωφόρου, μελών του Συλλόγου, αντιλαμβανόμενος για πρώτη φορά - προφανώς - πως όλη η επικοινωνιακή προπαγάνδα για την σούπερ προσφορά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για την κατασκευή γηπέδου στο Γουδή, δεν έχει «μασηθεί» από κανέναν σοβαρά σκεπτόμενο Παναθηναϊκό. Και με τις απαντήσεις του, δεν έπεισε και κανέναν, αφού άπαντες βρέθηκαν ξανά στο ίδιο έργο θεατές, μιας κακοστημένης επικοινωνιακής προπαγάνδας, χωρίς αρχή, μέση και τέλος. Μα, κυρίως, χωρίς στοιχεία και επιχειρήματα υπαρκτά...

ΟΜΩΣ... ο Δημήτρης Μπαλτάκος είναι πλέον ο άνθρωπος που από τη στιγμή που βγήκε μπροστά και αποφάσισε να γίνει «ηγέτης», βάζοντας την υπογραφή του σε ένα Μνημόνιο Συνεργασίας με την κυβέρνηση. Και από τη στιγμή που σε αυτό αναγράφεται, έστω κι αν κι εδώ αποδείχτηκε πως έλεγε ψέματα τόσο καιρό, πως αποτελεί πρόταση του Παναθηναϊκού και όχι της κυβέρνησης το γήπεδο στο Γουδή, είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ πια, να φέρει στον κόσμο και τον Σύλλογο το γήπεδο στο Γουδή και να οδηγήσει στην εκτόξευση τον Παναθηναϊκό.

Αυτός, άλλωστε, με το Γουδή στο... χέρι, έκανε τα πάντα για να γίνει ισότιμος συνομιλητής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ξεχνώντας τα συμφέροντα του Παναθηναϊκού και έβαλε... τζίφρα σε ένα κείμενο που υποτιμά τη νοημοσύνη του κόσμου του τριφυλλιού.

Γι' αυτό, λοιπόν, τώρα πρέπει πάση θυσία να αφήσει τους τακτικισμούς και φυσικά να μην πηδήξει πρώτος από το καράβι, ώστε να δώσει τις μάχες του ως «ηγέτης» του Ερασιτέχνη και είναι αυτός που σε τρία χρόνια από σήμερα, όπως του υπόσχονται οι άνθρωποι που τότε δεν θα βρίσκονται καν στην εξουσία, θα κόψει την... κορδέλα των νέων εγκαταστάσεων του Συλλόγου στο Γουδή.

Ιδού λοιπόν το Γουδή, κύριε Μπαλτάκο, ιδού και οι... κρεμάλες για όποιον αποδειχθεί «προδότης» και πως για μια ακόμη φορά παίζονται ύπουλα παιχνίδια, καθαρά προεκλογικού χαρακτήρα, στην πλάτη του κορυφαίου συλλόγου της Ελλάδας και του κόσμου του.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου