ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟΝ... ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ Ο ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ

Για μια ακόμη φορά ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού επιλέγει να παραπλανήσει τον κόσμο της ομάδας, πανηγυρίζοντας γραπτώς και... επικονωνιακά, για μια υπογραφή ενός Μνημονίου Συνεργασίας και... ασάφειας με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, αλλά και για το γεγονός ότι με τις ενέργειές του, στέρησε από τον Σύλλογο μια τεράστια ευκαιρία αναγέννησής του από τις στάχτες στην οποία τον έχει οδηγήσει.

Παραμένει στον... κόσμο του ο Μπαλτάκος

Ετσι, λοιπόν, λίγες ώρες μετά την για μια ακόμη χρονιά απουσία των ομάδων του Παναθηναϊκού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις στο βόλεϊ, ο υιός Μπαλτάκος απευθυνόμενος προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού, μπορεί -λέει- να τον κοιτάξει στα μάτια, διότι υλοποίησε ακριβώς όσα είχε δεσμευτεί. Και συμπεριλαμβάνει στις δεσμεύσεις του αυτές την υπογραφή συμφωνίας για την ανέγερση ποδοσφαιρικού γηπέδου και αθλητικών εγκαταστάσεων στο Γουδή, αλλά και τη διενέργεια εκλογών στον Α.Ο. για αλλαγή διοίκησης.

Με μια πρώτη ματιά όμως στα γεγονότα, διαπιστώνει εύκολα κανείς ότι στο θέμα του γηπέδου, καμία συμφωνία για γήπεδο και εγκαταστάσεις στο Γουδή δεν υπάρχει, αφού η κυβέρνηση -όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Περιβάλλοντος: «Στο πλαίσιο αυτό, θα εξετάσει την πρόταση του Παναθηναϊκού Α.Ο. για ανέγερση των παραπάνω εγκαταστάσεων στην περιοχή  Γουδή», ενώ νωρίτερα ανέφερε ότι τα γήπεδα θα ανεγερθούν σε χώρο αποδοχής του ιδίου, του Παναθηναϊκού δηλαδή. Και ήδη, πληροφορίες αναφέρουν πως κυβερνητικές πηγές δεν απέκλειαν χθες ακόμα και το ενδεχόμενο να βρεθεί ο Ερασιτέχνης (αν ποτέ γίνει πράξη το κυβερνητικό αυτό σχέδιο) στον Βοτανικό και η ΠΑΕ στο Γουδή.

Οσο για τις εκλογές στον Ερασιτέχνη και την αλλαγή διοίκησης, εδώ κι αν έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα και το... περιβάλλον που ο ίδιος και μόνο προκάλεσε και συντήρησε όλο το προηγούμενο διάστημα ο Μπαλτάκος, στερώντας από τον Σύλλογο με τα τερτίπια και τα ψέματά του την δυνατότητα να περάσει σε νέα εποχή, κλείνοντας την πόρτα της «Μάνας του Λόχου» στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Διαβάστε, λοιπόν, για την ιστορία και μόνο, ένα ακόμα επικοινωνιακό παραλήρημα από την πλευρά του προέδρου του Ερασιτέχνη, ο οποίος ξεκινά το χτίσιμο μιας... πολιτικής σταδιοδρομίας (;), προσβλέποντας στη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις επόμενες δημοτικές εκλογές, οι οποίες δεν αποκλείεται να διεξαχθούν ακόμα και τον Οκτώβριο του 2018, προκειμένου να προλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ να... εξαργυρώσει τη γηπεδική παροχολογία, πιστεύοντας πως πουλώντας... όραμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού θα εισπράξει ψήφους.

Αναλυτικά:

«Ως διοίκηση αναλάβαμε έναντι των εκατομμυρίων φιλάθλων του Παναθηναϊκού, δημόσια και κατηγορηματικά, δύο δεσμεύσεις.

Η πρώτη αφορούσε στην υπογραφή συμφωνίας για την ανέγερση ποδοσφαιρικού γηπέδου και αθλητικών εγκαταστάσεων στο Γουδή. Η δεύτερη στη διενέργεια εκλογών στον Α.Ο. για αλλαγή διοίκησης.

Σήμερα μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια κάθε φίλαθλο του Παναθηναϊκού και να του πούμε ότι υλοποιήσαμε ακριβώς όσα δεσμευτήκαμε.

Έχει φτάσει η στιγμή, που όλοι μαζί οι Παναθηναϊκοί καλούμαστε να «πάρουμε στους ώμους μας» το συγκεκριμένο ιστορικής σημασίας εγχείρημα.

Αυτό επιβάλλεται να εμπεδωθεί στη συλλογική παναθηναϊκή συνείδηση, διότι είναι ο μοναδικός τρόπος ώστε να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε το στόχο μας».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου