ΜΕ…ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΦΡΕΝΑ!

Ο ποδηλάτης του Παναθηναϊκού Χρήστος Βολικάκης συνεχίζει να κρατά ψηλά την πράσινη σημαία στο γκραν πρι της Ρωσίας καθώς ήταν έκτος στους πόντους! Εγκώμια του Εκίμοφ στον αθλητή του ΠΑΟ!

Με…σπασμένα τα φρένα!

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Χρήστος Βολικάκης στην πόλη Τούλα της Ρωσίας καθώς μετά το χρυσό μετάλλιο στο Σκρατς κατάφερε και κέρδισε τις εντυπώσεις και στους πόντους.

Ο «πράσινος» αθλητής παρά τα πολλά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει καθώς σηκώνει όλο το …βάρος μόνος του συνεχίζει να δοξάζει τον Σύλλογο αλλά και τη χώρα.

Είναι αξιοσημείωτο ότι ο Βολικάκης είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα στη Ρωσία και έχει κερδίσει τον διεθνή θαυμασμό.

Ο ίδιος σε τοποθέτηση του στο facebook δεν έκρυψε την ευχαρίστηση του όταν τον βράβευσε ένας εκ των κορυφαίων αθλητών παγκοσμίως ο Βιάτσελαβ Εκίμοφ.

Αναλυτικότερα ο «πράσινος» άσος έγραψε «Πρώτη θέση. Είμαι πολύ ευχαριστημένος , πόσω μάλλον όταν σε βραβεύει ένας θρύλος της ποδηλασίας ο Viatcheslav Ekimov και αναγνωρίζει την αξία σου με τα λεγόμενα του».

Στο αγωνιστικό μέρος ο Χρήστος Βολικάκης ήταν έκτος στους πόντους αφού συνεργάστηκαν όλοι οι ρώσοι από διαφορετικές ομάδες και ουσιαστικά ήταν μόνος του κυνηγώντας για ώρα όλα τα ντεμαράζ.

Βέβαια ήταν πολλοί και τον «έσκασαν» ωστόσο κατέλαβε την έκτη θέση και συνεχίζει τους σκληρούς αγώνες του στη Μόσχα, όπου θα τρέξει το διήμερο (26-27 Μαϊου).

Ακολουθούν  αγώνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο πριν το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, όποτε ανακοινώνονται οι προκρίσεις για τα Παγκόσμια Κύπελλα, τα οποία ξεκινούν τον Νοέμβριο σε Πολωνία, μετά Μάντσεστερ, Καναδά και Χιλή με αποκορύφωμα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ολλανδίας τον Απρίλιο.

Επομένως η παρουσία και η θέση, παίζει σημαντικό ρόλο στην παγκόσμια κατάταξη ανά αγώνισμα.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου