ΠΑΛΗΣ ΞΕΚΙΝΗΜΑ, ΝΕΟΣ…ΑΓΩΝΑΣ!

Ο παλαιστής του Παναθηναϊκού Νίκος Λέων ξεκίνησε να προετοιμάζεται  εντατικά για το παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Παρίσι και ο γυμναστής Μάνος Νανούρης τον «φτιάχνει» για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Πάλης ξεκίνημα, νέος…αγώνας!

Ξεκίνησε η ειδική προετοιμασία του «γίγαντα» του Παναθηναϊκού Νίκου Λέων εν όψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος πάλης που θα διεξαχθεί στο Παρίσι τον Αύγουστο.

Ο «πράσινος» πρωταθλητής ξεκίνησε να μπαίνει σε πρόγραμμα από τώρα προκειμένου να είναι πανέτοιμος τη στιγμή των αγώνων.

Ο άνθρωπος που ανέλαβε την προετοιμασία του Νίκου Λέων που θέλει να κρατήσει ψηλά την πράσινη σημαία, στο θέμα της φυσικής κατάστασης είναι ο Μάνος Νανούρης .

Σκοπός του είναι να ανεβάσει όλο και περισσότερο το επίπεδο της ανταγωνιστικότητάς του και να πραγματοποιήσει τις καλύτερες δυνατές εμφανίσεις στα ταπί του Παρισιού.

Σε δήλωση του στο Panathinaikos1908.gr ο Νίκος Λέων τόνισε «Μετά την λήξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ξεκίνησε το δεύτερο σκέλος της φετινής μας προετοιμασίας που ολοκληρώνεται με την συμμετοχή μου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών. Είναι ιδιαίτερη η χαρά μου να συνεργάζομαι με τον κ. Νανούρη καθώς λειτουργεί σε πολύ υψηλά επίπεδα. Τον ευχαριστώ ιδιαίτερα και μέχρι στιγμής οι προπονήσεις είναι πολύ δυνατές. Συνεχίζουμε δυνατά».
Από την πλευρά του ο γυμναστής Μάνος Νανούρης υπογράμμισε «Είναι μεγάλη μου τιμή, που ένας καταξιωμένος αθλητής του Παναθηναϊκού και ιδιαίτερα της Ελληνορωμαικής Πάλης όπως ο Nίκος Λέων μου εμπιστεύτηκε όλη την προετοιμασία της φυσικής του κατάστασης μέχρι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου