ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ «ΜΙΜΗΣ ΠΙΕΡΡΑΚΟΣ»: «ΤΑΣΣΟΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ Δ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ»

Η Λέσχη Φίλων Συλλόγου Παναθηναϊκού «Μίμης Πιερράκος» με ανακοίνωσή της ξεκαθαρίζει ότι είναι υπέρ της εισόδου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Ερασιτέχνη.

Λέσχη Φίλων Παναθηναϊκού «Μίμης Πιερράκος»:  «Τασσόμαστε δίπλα στον Δ. Γιαννακόπουλο»

Μάλιστα σε αυτήν την ανακοίνωση εξηγούν και τους λόγους, καθώς οι οπαδοί πρέπει να είναι στην εξέδρα όπου και είναι η θέση τους.

Αναλυτικά:

Αγαπητοί φίλοι και ομοϊδεάτες,

η Λέσχη Φίλων Συλλόγου Παναθηναϊκού "ΜΙΜΗΣ ΠΙΕΡΡΑΚΟΣ" ιδρύθηκε στις 15 Ιανουαρίου 2015. Ήταν και παραμένει μια αγνή πρωτοβουλία ανιδιοτελών φιλάθλων του Παναθηναϊκού, προκειμένου να στηρίξουν ηθικά και οικονομικά τον Παναθηναϊκό, χωρίς να συμμετέχουν σε εκλογικές διαδικασίες που επηρεάζουν άμεσα τις διοικήσεις (Μέλη στην Παναθηναϊκή Συμμαχία ή στον Ερασιτέχνη).

Κοινή αφετηρία αυτών των φιλάθλων ήταν και είναι η αγάπη τους για τον Παναθηναϊκό και όχι η συμπάθεια ή εμπάθεια για κάποιους που διετέλεσαν ή διατελούν ή φιλοδοξούν να διατελέσουν, παράγοντες στον Παναθηναϊκό.

Μέσω της ιδρυτικής διακήρυξης που βρίσκεται στο site της Λέσχης και είχε αποσταλεί τόσο στις διοικήσεις των Α.Ο., Π.Α.Ε., Κ.Α.Ε., όσο και σε όλα τα αθλητικά ΜΜΕ της Χώρας, είχαμε γνωστοποιήσει ξεκάθαρα τις θέσεις μας.

Μία εκ των κυριοτέρων θέσεών μας ήταν η εξής:

"Πιστεύουμε πως οι ρόλοι του καθενός γύρω από την ομάδα πρέπει να είναι διακριτοί. Οι μέτοχοι-παράγοντες στα γραφεία, οι αθλητές-προπονητές στο γήπεδο, οι φίλαθλοι-οπαδοί στην κερκίδα. Σε όποιες ομάδες αντεστράφησαν αυτοί οι ρόλοι ήρθε η καταστροφή και δυστυχώς τα τελευταία χρόνια επιχειρείται να γίνει το ίδιο στον Σύλλογο μας.

Δεν μπορούμε να συμμετάσχουμε ως απλοί φίλαθλοι του Παναθηναϊκού σε σωματεία ή συνδέσμους, που η πρώτη και τελευταία τους σκέψη είναι πως θα διοικήσουν, απομακρύνοντας από τον Σύλλογο κάθε άλλον με διαφορετική άποψη".

Πιστοί λοιπόν στις θέσεις της ιδρυτικής μας διακήρυξης και με δεδομένη την Παναθηναϊκή ταυτότητα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, τασσόμαστε δίπλα του στην προσπάθεια της ανάληψης της διοίκησης του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, ώστε να επαναεπιβεβαιωθούν οι στίχοι του ύμνου μας "Πρωταθλητής σε όλα τα σπορ Παντοτινός"!!!

Η παρούσα διοίκηση του Ερασιτέχνη δεν δύναται να εγγυηθεί καν την βελτίωση των αγωνιστικών επιδόσεων των τμημάτων μας, πόσω μάλλον την κατάκτηση τίτλων. Παρέλαβε καθ' ομολογία της ένα χρέος 3,1 εκατομμύρια ευρώ και μετά από 4 χρόνια αγωνιστικής παρακμής, το χρέος παραμένει στο ύψος των 2,8 εκατομμυρίων ευρώ.

Τα τμήματα δεν αγωνίζονται σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, δεν συμμετέχουν καν στους τελικούς του πρωταθλήματος έχοντας αποκλειστεί από συνοικιακές ομάδες, οι αθλητές και οι διοικητικοί υπάλληλοι πληρώνονται με καθυστέρηση και όμως κάποιοι έχουν γαντζωθεί από τις καρέκλες τους και δεν λένε να φύγουν, παρότι με κάθε ευκαιρία δήλωναν: "Βρισκόμαστε αναγκαστικά στην διοίκηση επειδή δεν υπάρχει άλλος, όποιος και όποτε ενδιαφερθεί να έρθει να αναλάβει άνευ όρων".

Κύριοι, ο άνθρωπος βρέθηκε και κουβαλά το βαρύ όνομα Γιαννακόπουλος, αφήστε τις καρέκλες, γυρίστε στις κερκίδες που είναι η θέση σας και μην δημιουργείτε αναχώματα στην επιστροφή του Συλλόγου στην κορυφή. Αρκετά "προσφέρατε"..... το 0-40 δεν φτάνει???

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

το Δ.Σ. της

Λέσχης Φίλων Συλλόγου Παναθηναϊκού "ΜΙΜΗΣ ΠΙΕΡΡΑΚΟΣ"

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου