ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΠΑΔΟΥ: «Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ» (PICS)

Οπαδός του Παναθηναϊκού σε επιστολή του, αναφέρεται στο ατόπημα του προέδρου του Ερασιτέχνη σχετικά με το θέμα της ταμπέλας της εισόδου του κλειστού της Λεωφόρου.

Επιστολή οπαδού: «Η μεγάλη προσβολή του προέδρου του Ερασιτέχνη στη μνήμη του Τάσου» (pics)

Ο νυν πρόεδρος του Παναθηναϊκού ανακοίνωσε χθες μέσω… facebook πως η ταμπέλα της εισόδου στο κλειστό της Λεωφόρου έπεσε και θα αντικατασταθεί, μετονομάζοντας ταυτόχρονα μάλιστα το γήπεδο σε «Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος». Στην ανακοίνωσή του αυτή, ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ανέφερε πως «λόγω κακής κατασκευής η ταμπέλα έπεσε», κάτι που προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις.

Ο λόγος ήταν πως τη συγκεκριμένη κατασκευή είχε κάνει ο Τάσος Παπαδόπουλος, όπως και σχεδόν όλες τις εργασίες στο κλειστό της Λεωφόρου, ο οποίος πριν λίγους μήνες έχασε την άνιση μάχη με την επάρατη νόσο. Πρόκειται για μια μεγάλη προσβολή εκ μέρους του προέδρου του ερασιτέχνη, την οποία επισημαίνει σε επιστολή του οπαδός του Παναθηναϊκού.

Η επιστολή:

«Όπως όλοι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, έτσι κι εγώ, παρακολουθώ καθημερινά τις εξελίξεις σε όλα τα τμήματα του συλλόγου! Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι το καλό του Παναθηναϊκού & μόνο αυτό!

Αφορμή που στέλνω αυτή την επιστολή, στάθηκε το περιεχόμενο της ανακοίνωσης του προέδρου του Παναθηναϊκού Α.Ο., με την οποία κάνει γνωστό ότι θα μετονομαστεί το κλειστό της Λεωφόρου σε Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος!!!

Είναι γεγονός ότι πρόκειται για 2 τεράστιες προσωπικότητες που χαίρουν την καθολική εκτίμηση & τον σεβασμό από όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού & όχι μόνο!

Θέλω να αναφερθώ όμως & να εκφράσω την θλίψη μου & μαζί τον μεγάλο θυμό μου για το σημείο της ανακοίνωσης που λέει : "πριν λίγο καιρό λόγω κακής κατασκευής, η ταμπέλα της εισόδου του Τάφου του Ινδού έπεσε"

Θέλω να θυμηθούν όσοι γνωρίζουν πρόσωπα & πράγματα, αλλά και να μάθουν οι υπόλοιποι, ότι σχεδόν ΟΛΕΣ τις εργασίες στον "Τάφο του Ινδού" εδώ και αρκετά χρόνια τις έκανε ο Τάσος Παπαδόπουλος!!!

Τις περισσότερες(αν όχι όλες),πληρώνοντας από την τσέπη του τα συνεργεία του που δούλευαν ακόμη και νύχτα!

Μία από αυτές τις δουλειές ήταν και η κατασκευή της εν λόγω ταμπέλας, η οποία του ζητήθηκε να κατασκευαστεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή από τον τότε πρόεδρο του Παναθηναϊκού Α.Ο., προκειμένου τα αποκαλυπτήρια να γίνουν σε on line σύνδεση με το κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ,προς τιμήν του μεγάλου Παύλου Γιαννακόπουλου!!!

Όπως κι έγινε.

Για να επιτευχθεί όλο αυτό ,ο Τάσος με τα συνεργεία του δούλευε ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ!!!

Ο Τάσος ζούσε και ανέπνεε για τον Παναθηναϊκό, αλλά παράλληλα πάλευε να νικήσει και τον καρκίνο επί πολλά χρόνια. Τον Νοέμβριο του 2016 έχασε την μάχη & έφυγε από την ζωή!

Εφυγε αφήνοντας μόνο φίλους!

Είτε εκτός, είτε εντός νοσοκομείου ο Παναθηναϊκός γι' αυτόν ήταν πάνω απ' όλα!!!

Κατά την γνώμη μου λοιπόν, το σημείο της ανακοίνωσης που μιλάει για "κακή κατασκευή", προσβάλλει ευθέως την μνήμη αυτού του ανθρώπου, κάτι το οποίο είναι ντροπή!!!

Και πιθανόν ο αξιότιμος νυν πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο. να μην γνώριζε αυτές τις λεπτομέρειες!

Οι υπόλοιποι όμως που βρίσκονται στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό;

Ο πρώην πρόεδρος που έχει πλήρη γνώση;

Δεν βρέθηκε ούτε ένας να παρέμβει ώστε να διορθωθεί η αναφορά στην δουλειά ενός ανθρώπου που δεν ζει;;

Δεν ενοχλήθηκε κανείς;

Προφανώς και όχι!!!

Επιεικώς απαράδεκτο κύριοι!!!

Απλά ντροπή!!!

Με εκτίμηση,

Γ.Θ.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!».

Δείτε στο gallery του Leoforos.gr την κατασκευή στην είσοδο του κλειστού και τον αδικοχαμένο Τάσο Παπαδόπουλο…

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου