ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Η σελίδα του Παναθηναϊκού στην ποδηλασία  στο facebook έγραψε στον τοίχο της σχετικά με την ανάρτηση του Χρήστου Τσερεντζούλια  στο Instagram του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. 

Διευκρινίσεις από την ποδηλασία

Ο  ισχυρός παράγοντας του ΠΑΟ είχε γράψει «Tonotil στο βόλεϊ... 2017. Tonotil στον στίβο... 2017. Λένε αλήθεια τελικά οι οπαδοπαράγοντες του Ερασιτέχνη ότι φέτος δεν τους στήριξα. Συνεχίζεται».

Από κάτω είχε σχολιάσει ο ποδηλάτης του ΠΑΟ Χρήστος Τσερεντζούλιας ότι «christostserentzoulias Βοήθησε και στην ποδηλασία πρόεδρε ... έχουμε έρθει η αφρόκρεμα της Ελλάδας 2 χρόνια τώρα ??☘️☘️☘️ @dpg7000».  

Το τμήμα ποδηλασίας έγραψε τα εξής: «Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα ηλεκτρονικών μέσων που αναπαράγουν σχόλιο του αθλητή της ομάδας μας Χρήστου Τσερεντζούλια στο instagram του κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου, επιθυμούμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο να δηλώσουμε τα εξής:
1) Διαφωνούμε κάθετα με το ύφος των δημοσιευμάτων που παρουσιάζουν τον αθλητή να τάσσεται υπέρ της μιας και όχι της άλλης πλευράς. Η προσφορά της οικογένειας Γιαννακόπουλου στα κοινά του Παναθηναϊκού είναι γνωστή και αδιαμφισβήτητη. Ωστόσο, αυτή η παραδοχή δεν νοείται να μειώνει το έργο των διοικήσεων των κ.κ. Μιχαλαριά και Μπαλτάκου που εξαρχής στόχο είχαν τη διάσωση του Ομίλου όταν το είχε ανάγκη και ουσιαστικά είχε μείνει αβοήθητος από παντού. Η προτροπή του αθλητή μας αφορούσε σε βοήθεια με τη μορφή χορηγίας, όπως έχει συμβεί και σε άλλα τμήματα, και είναι απλή υπόθεση του κοινού νου να το καταλάβει
2) Άπαντες στο τμήμα ποδηλασίας σκεφτόμαστε Παναθηναϊκά και μόνο Παναθηναϊκά. Αυτό επιβάλλει να στηρίζουμε με όλο μας το σθένος τις ενέργειες της παρούσας διοίκησης του Παναθηναϊκού Α.Ο. για ευόδωση του σχεδίου για γήπεδο στο Γουδί. Το ίδιο θα κάνουμε με οποιαδήποτε άλλη διοίκηση προκύψει στις επικείμενες εκλογές και θα υπηρετεί το καλό του Ομίλου και ΕΠΟΜΕΝΩΣ το ίδιο σχέδιο.
3) Στο σχόλιό του ο αθλητής της ομάδας μας αναφέρει επίσης ότι εδώ και δυο χρόνια η αφρόκρεμα της ελληνικής ποδηλασίας ανήκει στη δύναμη του τμήματός μας. Ανήκει στη διακριτική ευχέρεια του καθενός να σκεφτεί με ποιου ενέργειες δημιουργήθηκαν οι κατάλληλες συνθήκες για να γίνει αυτό.
Με ευθύνη απέναντι στον Όμιλο, με παρρησία και τιμή προς κάθε αποδέκτη,
Το τμήμα ποδηλασίας του Παναθηναϊκού Α.Ο.»

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου