ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΒΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ!

Σε ασφυκτικό κλοιό... οργής βρίσκονται από το μεσημέρι, Μπαλτάκος και Μιχαλαριάς, καθώς η πλειονότητα των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού, βράζει μαζί τους για τις εξελίξεις στον Ερασιτέχνη και τα τερτίπια τους, τα οποία με αποκορύφωμα τα ψεύδη του προέδρου του Ερασιτέχνη, οδήγησαν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στην απόσυρση της κίνησής του για την «Μάνα του Λόχου».

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: Βράζουν οι οργανωμένοι με τους οπαδοπαράγοντες!

Οι σκεπτόμενοι οργανωμένοι έχουν πια για τα καλά αντιληφθεί πως η ηγεσία του Ερασιτέχνη τους οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στο χείλος του γκρεμού και μπροστά σε γεγονότα που ίσως και να μην μπορούν καν να φανταστούν. Και αυτό, καθώς ο απλός κόσμος του Παναθηναϊκού τους χρεώνει ήδη την υπονόμευση της κίνησης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και αυτό είναι μόνο η αρχή, αφού και μεταξύ τους είναι σε ποσοστό που ξεπερνά το 80% κατά των χειρισμών του υιού Μπαλτάκου, απ' τον οποίο μάλιστα, όπως και απ' τον Μιχαλαριά, ζητούν πειστικές εξηγήσεις και -κυρίως- να μάθουν ποιος και τι συμφέροντα μπορεί να κρύβονται πίσω από τη στάση τους.

Γιατί το να επιθυμεί διακαώς πρόεδρος του Ερασιτέχνη να μην παραδοθεί ο Σύλλογος στα χέρια μέλους της οικογένειας Γιαννακόπουλου μόνο ως ύποπτη και σχετιζόμενη με εξυπηρέτηση μη Παναθηναϊκών συμφερόντων πρόθεση, μπορεί να χαρακτηριστεί.

Και αυτό είναι κάτι που κανένας υγιώς σκεπτόμενος Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να το ανεχτεί.

Αν, μάλιστα, ισχύουν και οι φήμες περί... ικανοποίησης στον Ερασιτέχνη, στο άκουσμα της απόσυρσης της κίνησης Γιαννακόπουλου, τότε τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο σοβαρά. Και πολύ περισσότερο ύποπτα...

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου