ΓΕΜΑΤΗ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού απάντησε με δήλωσή του στην ανοιχτή επιστολή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού, επιχειρώντας με ψέματα και συκοφαντίες άνευ προηγουμένου να δημιουργήσει λανθασμένες εντυπώσεις και να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Γεμάτη ψεύδη και συκοφαντίες η απάντηση του υιού Μπαλτάκου στην επιστολή Γιαννακόπουλου

Σε ένα άνευ προηγουμένου παραλήρημα, ο όψιμος οπαδοπαράγοντας, πρόεδρος του Ερασιτέχνη, έφτασε στο σημείο να «χρεώσει» στην τριμελή Επιτροπή απόπειρα προσέγγισής του, με αντάλλαγμα τη μη υπογραφή κανενός είδους εγγράφου για την ανέγερση γηπέδου στο Γουδή. Και βέβαια, ούτε παιδιά του νηπιαγωγείου δεν πείστηκαν, καθώς από την πρώτη μέρα είναι δεδηλωμένη και ξεκάθαρη η στάση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος με κατηγορηματικό τρόπο έχει ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση στο εκατομμύριο να καθίσει ποτέ στο ίδιο τραπέζι με τον υιό Μπαλτάκο. Και το επανέλαβε και σήμερα, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM.

Και καθώς ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη γνωρίζει καλά ποια είναι η μοναδική αλήθεια, προκαλεί ακόμα μεγαλύτερες απορίες ο λόγος που τον υποχρεώνει να προβεί σε όλες αυτές τις συκοφαντίες και τα ψεύδη. Και θα κληθεί, αργά ή γρήγορα να δώσει τις εξηγήσεις που απαιτούνται στα εκατομμύρια των οπαδών του τριφυλλιού. Είτε το θέλει, είτε όχι...

Αναλυτικά η γεμάτη ανακρίβειες και ψεύδη δήλωση Μπαλτάκου:

Επιθυμώ να ξεκαθαρίσω στον κόσμο του Παναθηναϊκού τα εξής:


''1. Έχει ήδη ανακοινωθεί ότι στις 27 Μαΐου θα γίνει Γενική Συνέλευση στην οποία θα διεξαχθούν εκλογές. Τα υποψήφια μέλη Δ.Σ. θα ανακοινώσουν τις προθέσεις τους για τον Σύλλογο και τα μέλη του Α.Ο. θα εξουσιοδοτήσουν τα πρόσωπα που εμπιστεύονται. Πλην του δικού μου ρυθμού, αυτή ήταν πάντα η διαδικασία.

2. Σχετικά με τον αγωνιστικό προγραμματισμό για την επόμενη περίοδο, έχουμε από την προηγούμενη εβδομάδα προτείνει γραπτώς να γίνουν άμεσα συναντήσεις με τους υπευθύνους των τμημάτων, με αυτό ακριβώς το αντικείμενο. Μέχρι σήμερα δεν έχουμε λάβει κάποια απάντηση από πλευράς του.

3. Σχετικά με τα μέλη έχουμε καταθέσει επίσημο ερώτημα στην αρμόδια Ανεξάρτητη Αρχή. Προσωπικά, δεν βλέπω γιατί είναι τόσο κρίσιμο για την εκλογική διαδικασία να παραδώσουμε τα προσωπικά στοιχεία του συνόλου των μελών του Α.Ο. στον κ. Γιαννακόπουλο.

4. Τα οικονομικά στοιχεία έχουν παραδοθεί παρόλο που ο κ. Γιαννακόπουλος δημοσίως ανακοίνωσε πως δεν τα χρειάζεται.

5. Από τον Σεπτέμβριο του 2016 ο κ. Γιαννακόπουλος έχει χορηγήσει στον Α.Ο., 20.000 Ευρώ λαμβάνοντας ανταποδοτική προβολή για το Tonotil Plus. Τον έχουμε ευχαριστήσει για αυτό. Βέβαια δεν αναιρείται το γεγονός οτι η ΚΑΕ δεν έχει αποδώσει τα νόμιμα στον Α.Ο., δηλαδή περίπου 300.000 Ευρώ, και έχει οδηγήσει τον Σύλλογο σε οικονομικό αδιέξοδο.

6. Θα πράττω τα μέγιστα για την ανέγερση γηπέδου στο Γουδή είτε κατέχω, είτε δεν κατέχω την θέση του Προέδρου του Παναθηναϊκού.

7. Πάντα οι Παναθηναϊκοί θα θυμούνται πως οι διοικήσεις που προέκυψαν μέσα από την καρδιά της Θύρας 13, ανέλαβαν τις τύχες του Παναθηναϊκού, όταν δεν έβγαινε κανείς άλλος μπροστά, για να κρατήσουν τον Όμιλο ζωντανό -και τα κατάφεραν.

8. Καθώς ο κ. Γιαννακόπουλος αποκαλύπτει επανειλημμένως ιδιωτικές συζητήσεις είμαι υποχρεωμένος να γνωστοποιήσω το εξής στον κόσμο του Παναθηναϊκού: Στις 3 Μαΐου μου ζητήθηκε από την τριμελή επιτροπή να μην υπογράψουμε κανενός είδους έγγραφο για ανέγερση γηπέδου στο Γουδή και το αντάλλαγμα θα ήταν να ‘’έμπαινα μπροστά’’ στο επόμενο Δ.Σ. Φυσικά αρνήθηκα, καθώς δεν με ενδιαφέρουν οι καρέκλες, αλλά ο Παναθηναϊκός.

Λέω την αλήθεια και αυτά που ισχυρίζομαι μπορώ και να τα αποδείξω. Είμαι πεπεισμένος όμως οτι ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει κουραστεί από τις εσωτερικές αντιπαραθέσεις. Γι ‘αυτό και θα σταματήσω εδώ, καθώς επιθυμώ να τιμώ την θεσμική ιδιότητα μου''.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου