Ο …ΑΣΗΜΕΝΙΟΣ «ΠΡΑΣΙΝΟΣ» ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ!

Ο Σάββας Καββαδίας κράτησε ψηλά την πράσινη σημαία στο πανελλήνιο πρωτάθλημα καθώς κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ξίφους μονομαχίας που έγινε στο ΟΑΚΑ. Στην έκτη θέση ο Βασίλης Φλώρος ενώ οι «πράσινοι» πάνε με αξιώσεις σήμερα στο ομαδικό.

Ο …ασημένιος «πράσινος» μονομάχος!

Σε καλό δρόμο φαίνεται ότι βρίσκεται και το τμήμα ξιφασκίας του Παναθηναϊκού καθώς  χτες κατάφερε να διακριθεί στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ξίφους μονομαχίας που έλαβε χώρα στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για το «τριφύλλι» ήταν ο Σάββας Καββαδίας που κατάφερε και κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο  αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά ότι είναι ένας εκ των κορυφαίων αθλητών στη χώρα.

Ο «πράσινος» ξιφομάχος έδωσε τον καλύτερο του εαυτό και λύγισε στον τελικό από τον επίσης σπουδαίο αθλητή Γιώργο Αμπαλόφ της Βικτώρια.

 

Από κει και πέρα  θετική ήταν και η παρουσία του ξιφομάχου του «τριφυλλιού» Βασίλη Φλώρου που κατόρθωσε και έφτασε μέχρι την έκτη θέση. Από κει και πέρα μαχητικός ήταν και ο Ιωάννης Καρακώστας που κατέλαβε την 18η θέση ενώ ο Νίκος Κατσίνης ήταν 25ος και ο Παύλος Δακουτρός 31ος.

 

Συνολικά ήταν μία θετική εμφάνιση για τους ξιφομάχους του Παναθηναϊκού και σήμερα αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον το ομαδικό στο ίδιο αγώνισμα που θα ξεκινήσει από τις 9πμ. Στο ΟΑΚΑ.

Σε ότι αφορά τις γυναίκες η Ελευθερία Μιμηγιάννη σταμάτησε στους «16» πραγματοποιώντας μία καλή εμφάνιση. Οι Αντωνίου, Γούση, Μπαβαβέα και Αγορή δεν κατάφεραν να περάσουν από τους «32». 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου