ΞΙΦΑΣΚΙΑ: ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ!

Οι «πράσινοι» ξιφομάχοι ρίχνονται στο Σαββατοκύριακο στη μάχη του πανελλήνιου πρωταθλήματος δηλώνοντας αποφασισμένοι για τη διάκριση

ΞΙΦΑΣΚΙΑ: Πανέτοιμοι για μετάλλια!

 

Με τεράστιο ενδιαφέρον και μεγάλη «πράσινη» εκπροσώπηση διεξάγεται το Σαββατοκύριακο το πανελλήνιο πρωτάθλημα ξιφασκίας ανδρών και γυναικών. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην αίθουσα ξιφασκίας στο Ολυμπιακό Στάδιο και με τα χρώματα του Παναθηναϊκού θα αγωνιστούν 16 συνολικά αθλητές, εκ των οποίων οι 11 είναι άνδρες και οι υπόλοιπες πέντε γυναίκες. Πρόκειται για τον τελευταίο μεγάλο εγχώριο αγώνα της σεζόν, καθώς αμέσως μετά ακολουθούν το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Τιφλίδα (Γεωργία) που έχει οριστεί για τις αρχές του Ιουνίου και στη συνέχεια διεξάγεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Λειψία (Γερμανία) στις αρχές του Ιουλίου.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 09:30 το πρωί για τους άνδρες, ενώ οι γυναίκες του «τριφυλλιού» θα αγωνιστούν το μεσημέρι και συγκεκριμένα στις 02:30. Οι ίδιες ώρες ισχύουν και τη Κυριακή, όπου έχουν οριστεί να πραγματοποιηθούν τα ομαδικά αθλήματα.

Τις περισσότερες ελπίδες διάκρισης από το «πράσινο» στρατόπεδο συγκεντρώνει ο Σάββας Καββαδίας, όπως και ο Βασίλης Φλώρος, όπου βρίσκονται σταθερά στις πρώτες θέσεις και έχουν αρκετές ελπίδες για μετάλλιο.

Ο προπονητής Πάνος Αντωνίου θα αναλάβει να καθοδηγήσει τους «πράσινους» αθλητές, όπου στη συντριπτική πλειοψηφία τους πρόκειται για νεαρούς και ταλαντούχους ξιφομάχους.

Αναλυτικά, τον Παναθηναϊκό θα εκπροσωπήσουν:

 

ΞΙΦΟΣ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ

1) ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΣΑΒΒΑΣ

2) ΦΛΩΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

3) ΔΑΚΟΥΡΤΟΣ ΠΑΥΛΟΣ

4) ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

5) ΚΑΤΣΙΝΗΣ ΝΙΚΟΣ

6) ΚΑΡΑΚΑΣΙΛΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

7) ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

8) ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

9) ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

10) ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΑΝΑΣΤΑΙΟΣ

11) ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΟΛΟΥΛΗΣ

 

ΞΙΦΟΣ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

  1. ΜΙΜΗΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
  2. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΥΤΕΡΠΗ
  3. ΓΟΥΣΗ ΕΛΕΑΝΑ
  4. ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΠΑΒΑΒΕΑ
  5. ΑΓΟΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου