ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΟΥΔΗ

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού ΑΟ συναντήθηκε με Αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτη Φάμελλο για το θέμα του γηπέδου στο Γουδή.

 

Ομάδα εργασίας για το Γουδή

Στο εν λόγω ραντεβού του Δημήτρη Μπαλτάκου με τον Σωκράτη Φάμελλο αποφασίστηκε η σύσταση ομάδας εργασίας αποτελούμενη από τρεις επιτροπές, νομικής τεκμηρίωσης, οικονομικής αξιολόγησης και τεχνικού σχεδιασμού με στόχο τη νομική θωράκιση του έργου.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να υλοποιηθεί η σκέψη δημιουργίας ενός φόρουμ όλων των φίλων του Παναθηναϊκού ώστε εκεί να έχουν τη δυνατότητα να καταθέτουν τις σκέψεις τους και τα σχόλιά τους σχετικά με το θέμα του γηπέδου. 

Αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης ο Σωκράτης Φάμελλος δήλωσε: «Η χωροθέτηση του γηπέδου του Παναθηναϊκού αποτελεί ένα μείζον αναπτυξιακό έργο για την Αθήνα που αλλάζει τις συνθήκες λειτουργίας της πρωτεύουσας. Έχει σαφέστατα αναπτυξιακό χαρακτήρα με τη δημιουργία θέσεων εργασίας, αλλά το βασικό είναι ότι έχει θετικό περιβαλλοντικό ισοζύγιο. Θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής συνολικά. Στόχος είναι να δημιουργηθεί η ασφάλεια για τις υποδομές, έτσι ώστε οι επιλογές να είναι περιβαλλοντικά και χωροταξικά ωφέλιμες».

Τέλος, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού είπε: «Η πρόταση της κυβέρνησης για το γήπεδο του Παναθηναϊκού το τοποθετεί ως λύση του προβλήματος και όχι ως το πρόβλημα αυτό κάθε αυτό. Πρόκειται να είναι θετικό όχι μόνο για τους φίλους του Παναθηναϊκού, αλλά για όλους του πολίτες της Αθήνας».

  Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου