ΦΥΤΡΩΣΕ… «ΤΡΙΦΥΛΛΙ» ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

Το τμήμα ποδηλασίας του Παναθηναϊκού πανηγύρισε 11 μετάλλια σε Λάρισα, Πτολεμαϊδα και Αργολίδα σε διάφορους αγώνες εκ των οποίων τα τρία ήταν χρυσά, τα επτά ασημένια και ένα χάλκινο. 

Φύτρωσε… «τριφύλλι» στους δρόμους!

Διασκορπισμένοι σε διάφορα σημεία της Ελλάδας ήταν οι ποδηλάτες του Παναθηναϊκού αυτές τις ημέρες καταφέρνοντας να κρατήσουν ψηλά την πράσινη σημαία.

Οι ποδηλάτες του «τριφυλλιού»  καβάλησαν τις σέλες τους και απέδειξαν για ακόμα μια φορά την εξαιρετική περίοδο φορμαρίσματος που διανύουν.

Αναλυτικότερα  ο Παναθηναϊκός συμμετείχε στο «5th Kissavos Road Tour 2017«, στην περιοχή της Λάρισας, στην «Ανάβαση Βλαστής» στην Πτολεμαϊδα και στο «Bike Challenge Tour 2017« στην ευρύτερη περιοχή του Τολού, του Γαλατά και της Επιδαύρου.

Αναλυτικότερα στη Λάρισα ο Γιώργος Γιαννακόπουλος έκανε μία εξαιρετική κούρσα στην κατηγορία 40+ τερμάτισε 1ος στο πρώτο ετάπ της ατομικής χρονομέτρησης 4,5 χλμ και 4ος το δεύτερο ετάπ της αντοχής 106 χλμ, ο Νάσος Μάρκος στην κατηγορία 30+ βρέθηκε στη 2η θέση και για τα δυο ετάπ, ενώ το ίδιο συνέβη και για την Άντζια Αρκούδη-Βαφέα στην κατηγορία των γυναικών.

Σε ότι αφορά τους Τάσο Κουμπέτσο και Παναγιώτη Χριστόπουλο πρόσθεσαν ένα ακόμα μετάλλιο στη συλλογή τους για κάθε ετάπ του Bike Challenge Tour 2017.

Οι «πράσινοι» ποδηλάτες συμμετείχαν στην κατηγορία 18-29 στο Τολό  και στην ατομική χρονομέτρηση των 14 χλμ, όπου ο Κουμπέτσος τερμάτισε 1ος και ο Χριστόπουλος 2ος.

Η συνέχεια δόθηκε στον Γαλατά με τους δυο να τερματίζουν το ετάπ αντοχής 85 χλμ ακριβώς στις ίδιες θέσεις και ο επίλογος «γράφτηκε» στην Επίδαυρο, όπου ο Κουμπέτσος ολοκλήρωσε το τρίτο ετάπ αντοχής 80 χλμ 1ος και ο Χριστόπουλος 3ος.

Από κει και πέρα στην Πτολεμαϊδα ο Μιχάλης Κραντζένης ήταν 4ος στους άνδρες διανύοντας την ανηφορική διαδρομή του αγώνα μήκους 31 χλμ.

Τέλος, οι άνθρωποι του τμήματος ποδηλασίας του ΠΑΟ στρέφουν την προσοχή τους πλέον στο «1st Glyfada’s Challenge», όπου ο Σύλλογος είναι διοργανωτής του συγκεκριμένου αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της πόλης. 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου