ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΘΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ

Η Ιωάννα Δίελα αναφέρεται μέσα από το blog της για τους μικρούς τελικούς της Α1 Γυναικών και τον εφικτό στόχο της τρίτης θέσης, προκειμένου η σεζόν να ολοκληρωθεί με νικηφόρο τρόπο.

Να κλείσουμε θετικά την σεζόν

Το πρώτο παιχνίδι της σειράς κόντρα στη Δάφνη τελείωσε και πήραμε τη νίκη που τόσο θέλαμε. Παρουσιάσαμε αρκετά καλό πρόσωπο και κάναμε δίκαια το 2-1. Πλέον, χρειαζόμαστε ακόμα μια νίκη για να τελειώσουμε την σειρά.

Όσο αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι είχαμε πολύ ενέργεια που την είχαμε χάσει στα τελευταία ματς και αυτός ήτανε ο λόγος που κάναμε ορισμένες εκτός προγράμματος ήττες. Ξεκινήσαμε αρκετά καλά το παιχνίδι, όμως και η Δάφνη ήταν κοντά στο σκορ. Ευτυχώς για εμάς η Χάμπτον βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα και βρίσκοντας λύσεις κάτω από το καλάθι μας οδήγησε στην επιρκάτηση. Το παιχνίδι κρίθηκε στην άμυνα μας, όπου παίξαμε αρκετά δυνατά και κλέψαμε αρκετές μπάλες στον αιφνιδιασμό.  Βγάλαμε αρκετά καλές άμυνες και αναγκάσαμε τον αντίπαλο να κάνει αβίαστα λάθη στην επίθεση. Τα εκμεταλλευτήκαμε και «χτίσαμε» μια διαφορά που την διατηρήσαμε μέχρι τέλους. Τώρα το επόμενο ματς είναι την Κυριακή στο γήπεδο της Δάφνης, στις 4:45.

Συγκεντρωνόμαστε πλήρως στην αναμέτρηση, για να μην ….πετάξουμε ότι καταφέραμε στο προηγούμενο ματς. Έχουμε ακόμα δύο μέρες να προετοιμαστούμε προκειμένου να πάμε να πάρουμε τη νίκη και να κλείσουμε θετικά τη σεζόν. Θα κοιτάξουμε να διασκεδάσουμε το παιχνίδι και να πάρουμε το ροζ φύλλο αγώνα σε μια δύσκολη έδρα, ώστε να καταλάβουμε την τρίτη θέση.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 26 Απριλίου