ΔΕΝ… ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ!

Το τμήμα σκοποβολής του ΠΑΟ κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στο ελεύθερο πιστόλι ανδρών με τους Μακρή, Παπαθωμά και Καμπούρη ενώ τη δεύτερη θέση κατέκτησαν στο ίδιο αγώνισμα και οι έφηβοι του «τριφυλλιού». 

Δεν… καταθέτουν ποτέ τα όπλα!

Ένα απόλυτα επιτυχημένο διήμερο έκλεισε χτες για το τμήμα σκοποβολής του Παναθηναϊκού στον  Βύρωνα με τους «πράσινους» να πανηγυρίζουν δύο μετάλλια.

Συγκεκριμένα οι «πράσινοι» πήραν τη δεύτερη θέση στο ελεύθερο πιστόλι ανδρών , στο ομαδικό με τους Γιώργο Μακρή, Μάνο Παπαθωμά και Γιάννη Καμπούρη.

Μάλιστα το «τριφύλλι» είχε δύο συμμετοχές στον τελικό αφού ο Γιώργος Μακρής ήταν 4ος και ο Νίκος Γιαννίσης είναι 8ος.  Η πρώτη θέση χάθηκε για το «τριφύλλι» μόλις για 20 βαθμούς.

Στους έφηβους οι «τριφυλλοφόροι» φλέρταραν ακόμα και με την πρώτη θέση και είχαν και πάλι δύο αθλητές στον τελικό. Συγκεκριμένα ο Άρης Σαλταγιάννης ήταν 4ος και ο Νίκος Κανιούρης ήταν 5ος ενώ συμμετείχε και ο Αριστοτέλης Σοφιανόπουλος.

Συνολικά το τμήμα σκοποβολής του «τριφυλλιού» έχει συλλέξει 215 βαθμούς σε τέσσερα αγωνίσματα τη στιγμή που πέρυσι είχε μαζέψει συνολικά 197 βαθμούς.

Ο ΠΑΟ έχει μαζέψει μετάλλια φέτος σε όλα τα ομαδικά εκτός του τουφέκι ανδρών ενώ ακολουθούν το πρηνηδόν ανδρών-γυναικών  και το πιστόλι ταχύτητας.

PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου