ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ «ΣΚΟΤΩΝΕΙ»!

Ο Παναθηναϊκός πήρε το ασημένιο μετάλλιο στο ομαδικό αεροβόλο πιστόλι εφήβων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που έγινε στον Βύρωνα με τους Κανιούρη, Σαλταγιάννη και Σώλο. «Στοχεύουν» ακόμα ψηλότερα στο μέλλον.

Έρχεται γενιά που  «σκοτώνει»!

Αρκετά καλή εικόνα άφησαν οι έφηβοι του Παναθηναϊκού στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αεροβόλων που ολοκληρώθηκε χτες στον Βύρωνα καθώς κατέλαβαν τη  δεύτερη θέση στο ομαδικό , στο αεροβόλο πιστόλι.

Οι «πράσινοι πιτσιρικάδες έδειξαν ότι  …σημαδεύουν  ψηλά και η δεύτερη θέση είναι ένα μήνυμα σε …εχθρούς και φίλους ότι έρχεται μια ισχυρή «πράσινη»…φουρνιά στον χώρο της σκοποβολής.

Οι Νίκος Κανιούρης, Άρης Σαλταγιάννης, Σπύρος Σώλος έχουν φτιάξει μια αχτύπητη τριάδα που υπόσχεται πολλά για το μέλλον.

Από κει και πέρα είναι χαρακτηριστικό ότι υπήρξαν και σημαντικές επιτυχίες σε ατομικό επίπεδο αφού από τους τρεις «πράσινους» σκοπευτές οι δύο συμμετείχαν στον τελικό καταλαμβάνοντας την 5η  ( Κανιούρης)και την 6η θέση (Σαλταγιάννης) αντίστοιχα.

Σε δήλωση του ο νεαρός σκοπευτής του ΠΑΟ  Μάνος Παπαθωμάς υπογράμμισε για τους αγώνες του διημέρου «Είμαι υπερήφανος που είμαι μέλος σε αυτό τον υπέροχο Σύλλογο. Ευχαριστώ πολύ τον προπονητή μας Θοδωρή Κοτταρά και τους Δημήτρη Κατσίρη και Νίκο Κοκκινάκη για τη βοήθεια τους όλη τη χρονιά, καθώς και όλα τα παιδιά της ομάδας».

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τους έφηβους του «τριφυλλιού συνεχίζεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο όπου θα διεξαχθεί το πανελλήνιο πρωτάθλημα στα πυροβόλα όπλα.

Αξιοσημείωτα είναι και τα δύο μετάλλια του Στράτου Σίβρη στο πρωτάθλημα των κωφών κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο αεροβόλο τουφέκι και το χάλκινο στο αεροβόλο πιστόλι.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου