ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ… ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ!

Οι γυναίκες του Παναθηναϊκού κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι ανεβαίνοντας στο βάθρο για πρώτη φορά μετά το 1979!

Κορίτσια που… σκοτώνουν!

Το τμήμα σκοποβολής του «τριφυλλιού» συνεχίζει τα βήματα προόδου και αυτή τη φορά ήταν η σειρά των αθλητριών του ΠΑΟ να κερδίσουν τις εντυπώσεις.

Συγκεκριμένα τα κορίτσια του «τριφυλλιού» κατάφεραν και διακρίθηκαν στο αεροβόλο πιστόλι αποδεικνύοντας ότι βρίσκονται στο δρόμο της επιστροφής στις μεγάλες επιτυχίες.

Μέχρι τώρα το τμήμα είχε δείξει αποτελέσματα κυρίως σε ομαδικά και ανδρών και κάποια ατομικά γυναικών ωστόσο το συγκεκριμένο μετάλλιο είναι μία ακόμα απόδειξη ότι η σκοποβολή του ΠΑΟ, είναι πλέον «ομάδα» τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες και σε επίπεδο μεταλλίων.

Οι «πράσινες» ήταν ψύχραιμες και εύστοχες στο σκοπευτήριο του Βύρωνα και κατάφεραν να σκαρφαλώσουν και πάλι στο βάθρο κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.

Αναμφίβολα πρόκειται για μία μεγάλη επιτυχία αν ληφθεί υπόψη ότι η τελευταία φορά που ανέβηκε και πάλι σε βάθρο το ομαδικό γυναικών του Συλλόγου ήταν το… μακρινό 1979.

Η συγκεκριμένη επιτυχία δίνει ώθηση και ψυχολογία σε όλη την ομάδα να συνεχίσει και σήμερα τις προσπάθειες στον ίδιο χώρο από τις 9 το πρωί όπου θα λάβει χώρα η δεύτερη ημέρα του πανελληνίου πρωταθλήματος αεροβόλων όπλων.

Σίγουρα ο πρώτος επίσημος αγώνας της χρονιάς είχε έντονη και την πράσινη σφραγίδα και οι ιθύνοντες του τμήματος αισιοδοξούν ότι θα συνεχίσουν έτσι και στους επόμενους αγώνες που ακολουθούν.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 12 Νοεμβρίου