«ΝΑ ΦΕΡΘΕΙ ΣΑΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ»

Στο leoforos.gr μίλησε ο Γιώργος Τσόκας. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και στις εξελίξεις στον Ερασιτέχνη.

«Να φερθεί σαν Παναθηναϊκός»

Το μεγάλο ντέρμπι της Α1 πόλο ανδρών μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού διεξάγεται στις 19:30 στο ΟΑΚΑ και με αφορμή αυτό το leoforos.gr επικοινώνησε με τον αρχηγό της ομάδας Γιώργο Τσόκα. Ο έμπειρος άσος του Τριφυλλιού μίλησε για το σημερινό παιχνίδι, για τον κόσμο, για την πρόθεση του Ολυμπιακού να κατέβει με την εφηβική ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στην εκλογή νέου προέδρου στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Πώς βλέπεις σήμερα το παιχνίδι;
«Είναι δύσκολο παιχνίδι με όποιους και να παίξει ο Ολυμπιακός, καθώς μιλάμε για μια μεγάλη ομάδα που τόσα χρόνια πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη. Για εμάς είναι ένα παιχνίδι που το σεβόμαστε, αλλά δεν το φοβόμαστε. Το έχουμε δείξει άλλωστε τα τελευταία δύο χρόνια αυτό, προσπαθούμε όσο μπορούμε να μειωθεί το χάσμα που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες τόσο στο οικονομικό, όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο».

Για την πρόθεση του Ολυμπιακού να κατέβει με την εφηβική ομάδα τι έχεις να πεις;
«Αν και λένε πως θα κατέβει η εφηβική ομάδα του Ολυμπιακού, δεν πιστεύω πως τελικά θα γίνει αυτό. Δεν έχει γίνει ποτέ στο παρελθόν και νομίζω πως την τελευταία στιγμή θα βρεθεί κάποια λύση, αλλά είναι δύσκολο παιχνίδι όποιοι και να παίξουν».

Πιστεύεις πως έφτασε η ώρα να κερδίσετε τον Ολυμπιακό;
«Ας μη λέμε μεγάλα λόγια, μέσα στο γήπεδο θα φανούν όλα. Αυτός είναι ο καθρέφτης μας, για το πώς δουλεύουμε αυτό τον καιρό και αν μπορούμε να παίξουμε καλά κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα».

Από τον κόσμο τι περιμένετε σήμερα στο γήπεδο;
«Ο κόσμος είναι δίπλα μας όπως έχει δείξει και στην Πάτρα και στα Χανιά, να έρθει και σήμερα στο γήπεδο να μας βοηθήσει και να δει ένα υπέροχο παιχνίδι».

Για τις εξελίξεις στον Ερασιτέχνη τι έχεις να πεις;
«Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Είμαστε κύριοι απέναντι στο σύλλογο όλο αυτό τον καιρό και περιμένουμε πλέον με τον νέο πρόεδρο, να φερθεί σαν Παναθηναϊκός και αυτός απέναντί μας και να μας δώσει κάποια λεφτά. Πιστεύω λόγω Χριστουγέννων πως θα υπάρξουν κάποιες εξελίξεις».
 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 23 Μαίου