ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ECA ΤΑ ESPORTS!

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε το πρότζεκτ των eSports στους κορυφαίους Ποδοσφαιρικούς  Συλλόγους της Ευρώπης, όπως ενημέρωσε με σχετικό δελτίο Τύπου.

Παναθηναϊκός: Στο συνέδριο ECA τα eSports!

Το δελτίο Τύπου αναφέρει:  

«Τα σπουδαιότερα ποδοσφαιρικά κλαμπ της Ευρώπης δείχνουν όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τα eSports. Στην Ελλάδα, πρωτοπόρος σε αυτόν τον τομέα είναι ο Παναθηναϊκός. Έτσι, τη Δευτέρα 27/3, στο πλαίσιο του διήμερου συνεδρίου της που έγινε στην Αθήνα, η ECA (European Club Association) προσκάλεσε τον Παναθηναϊκό για να παρουσιάσει το  σχετικό project.

Η επιτροπή επικοινωνίας και μάρκετινγκ της ECA και εκπρόσωποι μεγάλων συλλόγων, (ενδεικτικά: Manchester United, Arsenal, Bayern Munich, Hamburger SV, Feyenord, Rapid Wien, Partizan Belgrade, Saint Etienne) παρακολούθησαν τον Γενικό Γραμματέα του Παναθηναϊκού Α.Ο., κ. Μιχαλαριά μαζί με τους υπευθύνους του τμήματος eSports, κ. Δερντεμέζη και κ. Aποστολόπουλο να τους παρουσιάζουν τη δυναμική των eSports, τη λογική του Παναθηναϊκού για την κάθοδο σε αυτόν τον εξελισσόμενο χώρο και τα βήματα για την ανάπτυξη του νέου τμήματος. Αρκετοί από τους παραπάνω συλλόγους διατηρούν ήδη τμήματα eSports και όλοι οι συμμετέχοντες έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για το project και έδωσαν συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για το εγχείρημα και την εξαιρετική παρουσίαση».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 25 Μαρτίου