ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ: ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ «ΑΝΤΙΟ» ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ

Ο Μανώλης Κολυμπάδης άλλοτε συμπαίκτης του Νίκου  Κωστόπουλου στον Παναθηναϊκό αποχαιρέτισε με τον δικό του τρόπο τον κορυφαίο «πράσινο» σε συμμετοχές στην Εθνική.

ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ: Το συγκλονιστικό «αντίο» στον Κωστόπουλο

Συνοπτικά το γράμμα του «Νίκο, παιδικέ και αδελφικέ μου φίλε, έφυγες βιαστικά για το ταξίδι αυτό που δεν είναι σαν τα άλλα που έκανες, τα τόσα χρόνια της αθλητικής μας ζωής. Το ταξίδι αυτό είναι παντοτινό. Ο προορισμός θολός και άγνωστος σε εμάς που μένουμε πίσω.

Αποκλείεται να ξεχαστούν τα όνειρα, οι ελπίδες, τα σχέδια, οι τρέλες που κάναμε μαζί. Τότε που ξεκινούσαμε να κατακτήσουμε τη ζωή και που πιστεύαμε ότι τα ξέρουμε όλα. Οι καυγάδες μας στη Χ.Α.Ν., τα τσιγάρα μας στον Καρέα, κρυφά από τον Σπήλιο, τα καρέ μας με τον Βόγλη, τον Παπαδούκα και τα άλλα παιδιά με τα φοβερά «πενταρέ» και τους αμέτρητους μπαλαντέρ, οι φωτογραφίες μας στο άλσος της Φιλαδέλφειας, οι πλάκες μας στη Γεναίου Κολοκοτρώνη, οι στιγμές που ζήσαμε στο Βερολίνο, το εφημεριδάκι της Ε.Δ.Α.Επ.Α., οι μάχες για την διοίκηση της ομοσπονδίας και τόσα άλλα που μου περνάνε σαν αστραπή από το μυαλό».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 19 Απριλίου