«ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΙΤΛΟΙ…» ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ!

Το βιβλίο που άλλαξε την ιστορία του Παναθηναϊκού στο επίπεδο των τίτλων αλλά και τις σωστές ημερομηνίες τμημάτων  θα παρουσιαστεί σήμερα με κάθε μεγαλοπρέπεια στο μουσείο της Ακρόπολης.

 «Και χιλιάδες τίτλοι…» στην Ακρόπολη!

 Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη

«Από την ίδρυσή του, το 1908, ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. συνέδεσε άρρηκτα την πορεία του με την πόλη της Αθήνας. Με τις τεράστιες αγωνιστικές επιτυχίες των τμημάτων του, αλλά και τις ηθικές αρχές που πρεσβεύει, ο Σύλλογός μας έχει καταστεί αδιαμφισβήτητο σημείο αναφοράς για την πρωτεύουσα της Ελλάδας.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι την Τρίτη 7 Μαρτίου, διοργανώνει στο Μουσείο της Ακρόπολης την παρουσίαση του βιβλίου «Και Χιλιάδες Τίτλοι» (ώρα έναρξης στις 19.00). Κατ’ αυτόν τον τρόπο, το πιο εμβληματικό σημείο της πόλης των Αθηνών θα ανοίξει τις πύλες του στο μεγαλύτερο ελληνικό αθλητικό Σύλλογο.

Το βιβλίο πραγματεύεται την ιστορία του Ομίλου μας υπό το πρίσμα των επίσημων τίτλων του σε όλα τα σπορ.

Στη διάρκεια της παρουσίασης, την οποία αναμένεται να τιμήσουν κορυφαίες προσωπικότητες από όλα τα πεδία του κοινωνικού γίγνεσθαι, θα υπάρξει προβολή ιστορικών ντοκουμέντων από το «ταξίδι» του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ στο χρόνο.
Ενδεικτικά, αναφέρουμε τη δημοσιοποίηση για πρώτη φορά σειράς πολεμικών μεταλλίων που έλαβε ο Ιδρυτής του Συλλόγου Γιώργος Καλαφάτης για τα ανδραγαθήματά του.
Παράλληλα, έχει προγραμματιστεί σειρά βραβεύσεων σε βετεράνους αθλητές όλων των τμημάτων, οι οποίοι ξεχώρισαν, όχι μόνο για τις κορυφαίες επιδόσεις τους με το Τριφύλλι στο στήθος, αλλά και για την προσήλωσή τους στην ευγενή άμιλλα».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 18 Ιουνίου