ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ…

Η προπονήτρια του τμήματος πάλης του Παναθηναϊκού Λία Νικολάου ευχαρίστησες τους αθλητές της για την προσπάθεια που κατέβαλαν στις Σέρρες και ξεκαθάρισε ότι οι «πράσινοι» γίγαντες θα συνεχίσουν κόντρα σε όλους και όλα .

Λεβέντες είναι όλοι με καρδιά…

Τον απολογισμό για το πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες έκανε η προπονήτρια του «τριφυλλιού» Λία Νικολαου. Η κόουτς του ΠΑΟ μίλησε για τα όσα συνέβησαν και έδωσε το σύνθημα αντεπίθεσης από την επόμενη κιόλας ημέρα.

 Αναλυτικά η προπονήτρια των «πράσινων» ανέφερε με επίσημη δήλωση της ότι :

«Ευχαριστώ πολύ τους 11 λεβέντες που έχω την τιμή και την χαρά να έχω στην οικογένεια της πάλης. Τους 11 μοναδικούς πρωταγωνιστές αυτού του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος που έδειξαν ήθος και μοναδική αγωνιστικότητα, που με έκαναν υπερήφανη και σαν προπονήτρια αλλά περισσότερο σαν Παναθηναϊκό .Η δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα δεν αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα. Όταν μία ομάδα στους 11 αθλητές (!) παίρνει 8 μετάλλια από τα οποία 3 χρυσά 2 ασημένια και 3 χάλκινα και 3 πλασαρίσματα έχει υπερβεί τον εαυτό της.

Οι αθλητές μου προκλήθηκαν τραμπουκίστηκαν, δέχτηκαν λεκτικούς χαρακτηρισμούς και βρισιές και δεν απάντησαν γιατί έχουν ήθος και Παναθηναϊκή ιδεολογία και το ποιο βασικό είναι αγωνιστές .Τα αποτελέσματα εμείς τα δείξαμε στις παλαίστρες και όχι στην κερκίδα .

Αυτή η νεανική ομάδα έχει μέλλον όραμα και ικανότητες και δεν θα μπορέσει να την σταματήσει κανένας με όποιο τρόπο και αν προσπαθήσει. Εμείς έχουμε μάθει να σεβόμαστε τους θεσμούς αλλά όλα έχουνε τα όριά τους.
Ο Παναθηναϊκός δεν φοβάται και δεν θα υποκύψει σε τέτοιες τεχνικές.

Θά ηθελα να ευχαριστήσω δημόσια την διοίκηση του Παναθηναικού που πίστεψε σε εμάς, τους συνεργάτες μου Αρουτικ Ρουμπενιάν  από την Θεσσαλονίκη και τον Γεώργιο Λέων από την Χαλκίδα, τους συνδέσμους του ΠΑΟ και την Θύρα 13 (!) τον εργοφυσιολόγο κ. Γεωργιος Ζιώγα  και τον έναν και μοναδικό Λ. Σ. που φροντίζει το όραμά μας να γίνει πραγματικότητα».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 26 Ιουνίου