ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΖΗΣ: «ΔΕΝ ΗΡΘΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ»

Πραγματοποιήθηκε πριν από μερικά λεπτά η συνέντευξη Τύπου για το Final-4 του Κυπέλλου στο Βόλεϊ Γυναικών, στις εγκαταστάσεις της Γλυφάδας, με την συμμετοχή του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού, του Μαρκόπουλου και του Παναξιακόυ.

Δημήτρης Καζάζης: «Δεν ήρθαμε για την συμμετοχή»

Ο έμπειρος τεχνικός  του ΠΑΟ Δημήτρης Καζάζης  υπογράμμισε: «Θέλω αρχικά να ευχαριστήσω το Δήμο της Γλυφάδας για την φιλοξενία του φετινού Final-4. Θεωρώ πως η ατμόσφαιρα και η οργάνωση θα είναι στο επιθυμητό επίπεδο για μια τελική φάση του Κυπέλλου. Εκτιμώ πως θα διεξαχθούν πολύ όμορφοι αγώνες και θα είναι μια πολύ όμορφη διαφήμιση για το γυναικείο βόλεϊ.

Από εκεί πέρα όσο αναφορά την ομάδα μου, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα όλο αυτό τον καιρό για αυτά τα παιχνίδια και θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να περάσουμε το εμπόδιο και να βρεθούμε στο τελικό. Σίγουρα το έργο μας δεν θα είναι εύκολο, αλλά δεν έχουμε έρθει απλά για την συμμετοχή!»

Στην συνέχεια η Λία Μερτέκη  τόνισε: «Με την σειρά μου θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες. Ελπίζω να έχουμε ένα όμορφο αθλητικά Σαββατοκύριακο με αρκετό κόσμο στις εξέδρες και ο καλύτερος να κερδίσει!»

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
VIDEO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 16 Ιουνίου