ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΒΟΛΙΚΑΚΗΣ! (PICS)

Οι ποδηλάτες του Παναθηναϊκού Α.Ο. Χρήστος και Ζαφείρης Βολικάκης βραβεύτηκαν από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας ως εκ των κορυφαίων αθλητών της περσινής χρονιάς.

Ποδηλασία: Βραβεύτηκαν Χρήστος και Ζαφείρης Βολικάκης! (pics)

Ο Χρήστος Βολικάκης τιμήθηκε για την παρουσία του στον τελικό του αγωνίσματος του κέιριν στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο και για τις διακρίσεις του στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα σε Ρωσία και Γαλλία (ασημένιο μετάλλιο).

Ο Ζαφείρης Βολικάκης βραβεύτηκε για τις επιδόσεις του στη Βαλκανιάδα του 2016, όπου αναδείχτηκε 1ος στο ομαδικό σπριντ και την κατάκτηση της 2ης θέσης στο ατομικό σπριντ και στο κέιριν.

Ακόμα μία διάκριση για τους σπουδαίους νεοαποκτηθέντες ποδηλάτες του Τριφυλλιού, αυτή τη φορά εκτός... αγώνων αλλά στο πλαίσιο της ετήσιας τιμητικής εκδήλωσης της Ελληικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28/1 στο Μέγαρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής – ΕΟΕ

Αν και διανύουμε πια μια μεταολυμπιακή χρονιά, ο Χρήστος Βολικάκης έχει ήδη ξεκινήσει το σχεδιασμό του για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία του, ώστε να διεκδικήσει μια θέση στο βάθρο στους Ολυμπαικούς Αγώνες του Τόκυο.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 23 Αυγούστου