ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ ΨΗΛΑ…

Σε δήλωση προχώρησε η προπονήτρια του Παναθηναϊκού Λία Νικολάου  σχετικά με τη λειτουργία του τμήματος πάλης .

Να πάμε τον ΠΑΟ ψηλά…

Αναλυτικά η Νικολάου επισήμανε «Η φιλοσοφία και η παιδεία του Παναθηναϊκού προέρχεται από νόμιμες διαδικασίες για το αθλητικό ιδεώδες.

Ο αθλητής Βουρδανος ζήτησε να επιστρέψει προπονητικά εκεί που πρωτοξεκινησε και έγινε δεκτός σε μια ομάδα που το κυριότερο προτέρημα της είναι η αλληλοβοήθεια η συνεργασία και το οικογενειακό κλίμα.

Για μας σίγουρα ιδεολογία δεν είναι το κέρδος αλλά ως ομάδα να φτάσουμε τον Παναθηναϊκό όσο ποιό ψηλά μπορούμε . "Αν δεν γίνεις ένας από μας δεν θα το καταλάβεις ποτέ».

Τώρα σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν στην ιστοσελίδα instasport σε συνέντευξη του νέου αθλητή της ομάδας Κώστα Βουρδάνου η Νικολάου ξεκαθάρισε «Τώρα σχετικά με την άποψη του δημοσιογράφου πως ένας αφήνει τον Ολυμπιακό και πάει στον Παναθηναϊκό έχω να πω τα εξής.

Ο Ολυμπιακός μετά το 2004 σταμάτησε να υφίσταται σαν τμήμα αφού έχανε από την Χαλκίδα με μηδαμινό μπάτζετ και συνεπώς έκλεισε.

Αυτό έχει να κάνει στο πόσο σημασία δίνει ο Ολυμπιακός στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και στις διαφορές ιδεολογίας με τον Παναθηναϊκό ΑΟ».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 23 Ιουλίου