ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι παλαίμαχοι αθλητές  του Παναθηναϊκού σχετικά με το «χαμό» της Λάουρας Μακροπούλου , γυναίκας του Αχιλλέα Μακρόπουλου.

Το τελευταίο αντίο

Αναλυτικότερα:

Το τελευταίο αντίο,σε κλίμα συγκίνησης και σπαραγμού, αποχαιρέτησε ο  Αχιλλέας Μακρόπουλος την σύζυγο του Λάουρα Μετά από μεγάλο αγώνα συμπαράστασης.

Μαζί με όλα τα μέλη της Οικογένειας, τα 4 παιδιά του ,Νίκο,Κωστή,Αλέξανδρο,Σωτήρη τα 10 εγγόνια κ  τα 5 δισέγγονα ,εκπροσώπων της εκκλησίας ,της πολιτείας,του Παναθηναϊκού  ,αλλά κ πλήθος κόσμου,  αποχαιρέτησαν  την  Αρχόντισσα, Λάουρα Μακρόπουλου.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε
στον Ιερό ναό Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι στις 2.30, για το τελευταίο αντίο στη Λάουρα Μακροπούλου ,ύστερα από πολύμηνη περιπέτεια της υγείας της. η ταφή έγινε στον οικογενειακό τάφο στο νεκροταφείο του Βύρωνος.

Λίγο μετά τις 2.30  άρχισε η εξόδιος ακολουθία προεξάρχοντος του  Μητροπολίτη ο οποίος μετέφερε το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Αθηνών ,τις ευχαριστίες για την προσφορά της οικογένειας στο Φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας.

Τον επικήδειο λόγο έβγαλε ο πρεσβύτερος υιός της Οικογένειας Νίκος Μακρόπουλος ,κάνοντας αναδρομή στα χρόνια που πέρασαν και την γενικότερη διαδρομή και προσφορά , συμπαράσταση της εκπλιπούσας στο πατέρα τους, αλλά και την αφοσίωση της στην οικογένεια.

Δεκάδες ήταν τα στεφάνια, ανάμεσά τους της Οικογένειας,του Π.Α.Ο ,του Συλλόγου Παλαιμάχων Πρωταθλητών του Παναθηναϊκού ,Ρήγα Φεραίου, ...παραγόντων καθώς και πολλών δικών του ανθρώπων.

Το παρόν έδωσε η π.Υπουργός Πολιτισμού κα Φάνη Πάλλη Πετραλιά,
Ο Απόστολος Κράτσας ,πρόεδρος του πειθαρχικού της Ν.Δ

Η Ροδή Κράτσα πρόεδρος του Ινστιτούτου ''Κων.Καραμανλής''
Ο π.Υφυπουργός οικονομικών κος Πέτρος Δούκας
καθώς και η πολιτευτής Ντόρα Πάλλη Σιούτου

Παρόντες μεταξύ άλλων,
από τον Παναθηναϊκό κ τον Σύλλογο Παλαιμάχων Πρωταθλητών του:
Απόστολος Κόντος,Τάκης Οικονόμοπουλος,Μίμης Δομάζος,Αντώνης Αντωνιάδης,Νίκος Πλυτάς,Νίκος Τσίλης,Μπάμπης Παπαπασχάλης,Ηλίας Μιχαλαριάς,Mάρκος Φράγκος,Μανώλης Λεκάκης,Θόδωρος Συνοδινός.
Από Βελεστίνο, ο Προϊστάμενος  του Ναού Αγ.Κων/νου κ Ελένης Πατήρ Αθανάσιος,
Δημήτρης Μπαλαμούτης,Κώστας Σιμουράκης...

Ο Δημοσθένης Δαββέτας,καθηγητής φιλοσοφίας στο Παρίσι,ποιητής ,αθρογράφος της εφημ. ΑΞΙΑ

Οι δημοσιογράφοι
 Γιώργος Δόγας,Αννα Παναγιωταρέα,Πάρης Κουρτζίδης,
,Σοφία Βαλσάμη...

Η οικογένεια της εκλιπούσας , γνωστοποίησε την επιθυμία τους, όπως αντί στεφάνου να γίνει Δωρεά υπέρ του Συσσιτίου του Ιερού Ναού Αγ.Γεωργίου Κυνοσάργους στην Τράπεζα Πειραιώς
στο λογαριασμό 5093-0-30051/137

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 20 Ιουλίου