ΕΠΙΠΛΕΕΙ …ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΑ

Παρά Τα χίλια μύρια προβλήματα και τις αποχωρήσεις η ανδρική ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού βρίσκει… σανίδες σωτηρίας εκ των έσω και συνεχίζει να δίνει τη μάχη της.

Επιπλέει …κόντρα σε όλα

Όταν ανακοινώθηκαν λίγο πριν τις γιορτές οι αποχωρήσεις του προπονητή Τεό Λοράντου και των ξένων Ντούσαν Βάσιτς και Ρόμπιν Λίντχουντ , άπαντες πίστευαν ότι η ομάδα θα «βουλιάξει».

Η αλήθεια είναι ότι το «τριφύλλι» είχε δουλέψει αρκετά με τον Τεό Λοράντο και βγήκαν αρκετοί αυτοματισμοί στο δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον Εθνικό και η ομάδα έφτασε στη νίκη.

Παρά τις σημαντικές απουσίες των ξένων του ΠΑΟ που ως τώρα ήταν οι βασικοί θεμέλιοι λίθοι της ομάδας, οι παίκτες του «τριφυλλιού» και ο Νάσος Ηρειώτης έδειξαν ότι υπάρχει «σφυγμός».

Από τη μία μεριά ο νεαρός προπονητής του «τριφυλλιού» δείχνει ότι έχει πλήρη επίγνωση της δυναμικότητας της ομάδας και προσπαθεί να συνεχίσει το έργο του προκατόχου του εκμεταλλευόμενος το υπάρχον υλικό.

Σίγουρα η ομάδα αποδυναμώθηκε σημαντικά σε πάγκο και πισίνα ωστόσο υπάρχει η διάθεση η όρεξη και το μεράκι να συνεχιστεί η καλή πορεία του «τριφυλλιού» και να μη χύσουν την καρδάρα με το γάλα.

Πλέον ο Νάσος Ηρειώτης καλείται να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά και να προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό με τα εναπομείναντα «όπλα».
Παράλληλα καλούνται αρκετοί από τους έλληνες παίκτες πλέον να βγουν…μπροστά και να αντικαταστήσουν το κενό των ξένων παικτών .
Αυτόματα ο αγώνας της Παρασκευής με τη Βουλιαγμένη είναι..τελικός και οι «πράσινοι οφείλουν να παραταχθούν για θετικό αποτέλεσμα παρά το γεγονός ότι δεν έχουν μεγάλο χρονικό διάστημα να προετοιμαστούν για αυτό.

Στον τομέα του σκοραρίσματος σταδιακά αναλαμβάνουν να …βρίσκουν δίχτυα και άλλοι παίκτες και είναι χαρακτηριστικό ότι αναλαμβάνουν περισσότερες πρωτοβουλίες οι Καρούντζος, Χαραλαμπόπουλος και Φώσκολος καθώς σε αυτούς θα βασιστεί ο ΠΑΟ για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 20 Απριλίου