ΜΑΧΗ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Τεράστιο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο σημερινός εκτός έδρας αγώνας του Παναθηναϊκού με τον Εθνικό στις 6μ.μ. (Μπιράκης-Κραβαρίτης) και οι «πράσινοι» θα πολεμήσουν για το καλύτερο δυνατό.

Μάχη σήμερα με Εθνικό στον Πειραιά

Είναι ξεκάθαρο ότι το «τριφύλλι» δεν έχει τη δυναμική που είχε πριν τις γιορτές από άποψη έμψυχου δυναμικού , έπειτα από την αποχώρηση των ξένων και του προπονητή Τεό Λοράντου ωστόσο θα το παλέψει για το καλύτερο δυνατό.
Στο ντεμπούτο του Νάσου Ηρειώτη στον «πράσινο» πάγκο ο ΠΑΟ θα παλέψει για να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τον διατηρήσει ψηλά στη βαθμολογία.

Ο φουνταριστός της ομάδας Χάρης Χαραλαμπόπουλος δήλωσε στο panathinaikos1908.gr
«Σίγουρα πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς πάντα όλες οι ομάδες επηρεάζονται από τη διακοπή των εορτών και αναζητούν άμεσα αγωνιστικό ρυθμό. Εμείς από την πλευρά μας, θα προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε προκειμένου να φτάσουμε στη νίκη».
Σε ότι αφορά το υπόλοιπο σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα: Χίος-Γλυφάδα (5μ.μ.), ΠΑΟΚ –Καλαμάκι (3.30 μ.μ.), Υδραϊκός-Πανιώνιος (6μ.μ.), ΝΟ Πατρών-Βουλιαγμένη (7μ.μ.) και Παλαιό Φάληρο-Ολυμπιακός (2μ.μ.).

Βαθμολογία: 1)Ολυμπιακός 24 , 2)Βουλιαγμένη 19, 3) Παναθηναϊκός 19, 4) Εθνικός 16, 5) Γλυφάδα 13, 6) Παλαιό Φάληρο 13, 7)ΠΑΟΚ 10, 8) Υδραίκός 10, 9)Χίος 7, 10) Πανιώνιος 6, 11) ΝΟ Πατρών 1, 12)Καλαμάκι 1

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 18 Απριλίου