«ΠΡΑΣΙΝΟΣ» …ΣΤΟΧΟΣ, Η «ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»!

Το τμήμα τοξοβολίας του Παναθηναϊκού απέδειξε για ακόμα μια φορά την ευαισθησία του γύρω από κοινωνικά ζητήματα και φρόντισε να βρεθεί δίπλα στα παιδιά αυτές τις ημέρες.

«Πράσινος» …στόχος, η «Κιβωτός του Κόσμου»!

Συγκεκριμένα οι «πράσινοι» Ρομπέν επισκέφτηκαν για άλλη μια φορά την “Κιβωτό του Κόσμου”, στο πλαίσιο των δράσεων του Συλλόγου.
Οι αθλητές του Τριφυλλιού βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού, στον Κολωνό και παρέδωσαν 15 κιβώτια τροφίμων μακράς διάρκειας που είχαν συγκεντρώσει τις τελευταίες ημέρες.
Στη συνέχεια παρουσιάστηκε το άθλημα της τοξοβολίας και πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική προπόνηση με συμμέτοχη περίπου 60 παιδιών που λαμβάνουν μέρος στα προγράμματα της “Κιβωτού”. Η ικανοποίηση των μικρών μας φίλων αλλά και όλων των παρευρισκομένων ήταν έκδηλη, με τη νέα χρονιά να ξεκινάει με τη γνωριμία με ένα συναρπαστικό άθλημα.
Στον αγωνιστικό τομέα οι «πράσινοι» συνεχίζουν την προετοιμασία τους σε εντατικούς ρυθμούς εν όψει των υποχρεώσεων τους για το 2017 που ξεκινάει σε λίγες ημέρες.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 15 Οκτωβρίου