Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΑΡΣΙΒΑΡΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟ!

Ιστορική ήταν η επιτυχία της Άννας Σαλπιγγίδου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα άρσης βαρών στη Χαλκιδική καθώς η 14χρονη (!) αθλήτρια κατόρθωσε να γίνει η πρώτη διαχρονικά αρσιβαρίστρια του ΠΑΟ, που αναδείχτηκε πρωταθλήτρια στις γυναίκες (και στις νέες γυναίκες) και γενικά που έφερε μετάλλιο στον Σύλλογο.  

Η πρώτη πρωταθλήτρια αρσιβαρίστρια του ΠΑΟ!

Μάλιστα ήταν το πρώτο μετάλλιο που ήρθε για τον ΠΑΟ στην άρση βαρών  μετά το 1998 από το Λεωνίδα Σαμπάνη.

Σε δήλωση της στην Π η νεαρή αθλήτρια ανέφερε «Είναι κάτι καινούργιο για μένα. Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει αλλά είμαι πολύ χαρούμενη για την επιτυχία μου. Εύχομαι να έρθουν και άλλες μεγαλύτερες».

Σε ότι αφορά την Ιωάννα Καρανίκα ανέφερε «Η αγάπη για το άθλημα μου δίνει δύναμη να συνεχίζω μετά από τόσα χρόνια.  Δυστυχώς κάποιες δυσκολίες δεν με άφησαν να κάνω κάτι καλύτερο στον αγώνα ωστόσο υπόσχομαι στις επόμενες διοργανώσεις να φέρω καλύτερη επίδοση.

Η Χαρούλα Καρανάσου επισήμανε «Με τη συμμετοχή μου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα δόθηκε και επίσημα το βάπτισμα του πυρός…Μια εμπειρία ζωής που μου έδωσε ακόμα περισσότερη δύναμη για να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά. Δεν κατάφερα να δώσω μετάλλιο στον ΠΑΟ όμως υπόσχομαι ότι δεν θα σταματήσω να προσπαθώ μέχρι να συμβεί αυτό».

Από την πλευρά του ο κόουτς Κώστας Σαλπιγγίδης αρκέστηκε να πει «Με ένα χρόνο δουλειά καταφέραμε να έχουμε μια πρωταθλήτρια Ελλάδας ενώ στην ομαδική κατάταξη ανεβήκαμε στην Πέμπτη θέση.

Τέλος, σήμερα στις 9.30 π.μ. ξεκινάει την προσπάθεια του ο Σπύρος Σιαφάκας στην κατηγορία των 105 κιλών ευελπιστώντας στην καλύτερη δυνατή θέση. 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου