ΠΡΕΚΑΣ: «ΝΑ ΠΟΤΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ» (VID)

Σε δηλώσεις που έκανε, ο προπονητής της γυναικείας ομάδας του ΠΑΟ, Πέτρος Πρέκας κατά την πρώτη προπόνηση, ευχήθηκε μία καλή αγωνιστική περίοδο και μίλησε για τις μεγάλες αλλαγές που έχουν γίνει στην ομάδα

Πρέκας: «Να ποτίσουμε τα νέα παιδιά με τη φιλοσοφία μας» (vid)

Όσον αφορά τις προσθήκες από την Ακαδημία του Ερασιτέχνη που την περσινή χρονιά έκανε τρομερή πορεία, τόνισε: «Καταρχήν, προσθέσαμε στην ομάδα πολλά νέα παιδιά από το τμήμα των Κορασίδων/Νεανίδων που είχαν επιτυχίες το καλοκαίρι. Είναι παιδιά που έχουν το ταλέντο και τα προσόντα και πρέπει να τα αξιοποιήσουμε και να τα ποτίσουμε με τη φιλοσοφία μας και να τα βοηθήσουμε να εξελιχθούν και να βοηθήσουν το ελληνικό μπάσκετ».

Παράλληλα, ανέλυσε τα πλάνα του παιχνιδιού που έχει στο μυαλό του για τη νέα περίοδο και στάθηκε στο δημιουργικό κομμάτι αφού θα βάλει στόχο η ομάδα να παρουσιάσει ωραίο και επιθετικό μπάσκετ, να επανέλθει στη θέση που της αρμόζει, ενώ ένας ακόμη πολυπόθητος στόχος είναι και η επιστροφή στην Ευρώπη. 

Ακούστε αναλυτικά όσα δήλωσε για τη νέα σεζόν που έρχεται, στο βίντεο που θα βρείτε στην gallery του Leoforos.gr

ενώ  όσον αφορά τις προσθήκες από την Ακαδημία τόνισε: «Καταρχήν, προσθέσαμε στην ομάδα πολλά νέα παιδιά από το τμήμα των Κορασίδων/Νεανίδων που είχαν επιτυχίες το καλοκαίρι. Είναι παιδιά που έχουν το ταλέντο και τα προσόντα και πρέπει να τα αξιοποιήσουμε και να τα ποτίσουμε με τη φιλοσοφία μας και να τα βοηθήσουμε να εξελιχθούν και να βοηθήσουν το ελληνικό μπάσκετ». Παράλληλα, ανέλυσε τα πλάνα του παιχνιδιού που έχει στο μυαλό του για τη νέα περίοδο και στάθηκε στο δημιουργικό κομμάτι αφού θα βάλει στόχο η ομάδα να παρουσιάσει ωραίο και επιθετικό μπάσκετ, να επανέλθει στη θέση που της αρμόζει, ενώ ένας ακόμη πολυπόθητος στόχος είναι και η επιστροφή στην Ευρώπη. 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
Video 1

Πρώτη ΠΑΟ: Πέτρος Πρέκας

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 22 Μαρτίου