«ΠΛΩΡΗ» ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις με στόχο ακόμη μία επιτυχημένη χρονιά όπως και η περσινή.

«Πλώρη» για νέες διακρίσεις

Να θυμίσουμε πως οι «πράσινοι» πυγμάχοι αναδείχτηκαν Πρωταθλητές Ελλάδας στην κατηγορία Elite Ανδρών, ενώ κατέκτησαν και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Β'  και Γ'  κατηγορίας.

Στο προπονητήριο της Λεωφόρου, οι αθλητές του δάσκαλου Γιάννη Αϊδινιώτη θα προετοιμαστούν για την πρώτη μάχη της σεζόν που είναι το γκαλά Πυγμαχίας που διοργανώνει στις 23 Σεπτεμβρίου η σουηδική Χάμαρμπι, με την οποία το «τριφύλλι» διατηρεί εξαιρετική σχέση και μάλιστα τον περασμένο Νοέμβριο την είχε φιλοξενήσει στο προπονητήριο του τμήματος στη θύρα 5 του «Απ. Νικολαΐδης», σε μία υπέρλαμπρη διεθνή εκδήλωση που περιελάμβανε μία σειρά από φιλικούς αγώνες.

Η 12μελή αποστολή του Παναθηναϊκού, την οποία θα αποτελούν οι: Θοδωρής Ριτζάκης (69 κιλά), Ανδρέας Κατζουράκης (75 κιλά), Γιάννης Κασιδόκωστας (75 κιλά), Διονύσης Περδικάρης (56 κιλά), Μανώλης Παπαδόπουλος (64 κιλά) και ο μικρός Παρασκευάς Καλλέας (45 κιλά) από τις ακαδημίες, ο αρχιπροπονητής Γιάννης Αϊδινιώτης και η Υπεύθυνη του τμήματος Μαρία Καϊάφα, διαιτητές και συνοδοί, θα αναχωρίσει για τη Στοκχόλμη στις 22 Σεπτεμβρίου και θα επιστρέφει στη βάση της στις 26.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 20 Μαρτίου