ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ… ΟΝΕΙΡΟ!

Χτες αναχώρησε για το Ρίο ο κολυμβητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Κουλούρης και  εξέφρασε για ακόμα μια φορά τις ευχαριστίες του προς τον Σύλλογο και πλέον ετοιμάζεται για την …κούρσα της ζωής του στις 9 Αυγούστου

Ταξίδι στο… όνειρο!

Χτες ξεκίνησε το ταξίδι για τον κολυμβητή του ΠΑΟ, Δημήτρη Κουλούρη που ξεκίνησε το απόγευμα στις 7 για το Ρίο με ενδιάμεση στάση τη Ρώμη.
Ο «πράσινος» άσος αναχώρησε μαζί με τους Ανδρέα Βαζαίο , Στέφανο Δημητριάδη, Παναγιώτη Σαμιλίδη, Απόστολο Χρήστου, Άννα Ντουντουνάκη, Δημήτρη Δημητρίου και Θεοδώρα Γιαρένη με τους προπονητές Παναγιώτη Βελεντζα και Αλέξανδρο Νικολόπουλο

Πλέον ο Κουλούρης μπαίνει στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του προκειμένου να είναι έτοιμος για τον αγώνα του στις 9 Αυγούστου , στα 200μ. πρόσθιο.
Λίγες ώρες πριν περάσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, ο Δημήτρης Κουλούρης δήλωσε στο panathinaikos1908.gr:

«Πριν λίγο καιρό δυσκολευόμουν να συνειδητοποιήσω πως θα πάρω μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες κι όμως σήμερα αναχωρώ με μέρος της αποστολής για το Ρίο. Στόχος μου αρχικά είναι να απολαύσω την μοναδική εμπειρία της συμμετοχής στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη, το όνειρο κάθε αθλητή, αλλά και να διεκδικήσω, εξαντλώντας όλες τις πιθανότητες που μου αναλογούν, το καλύτερο δυνατό από τη συμμετοχή μου στη διοργάνωση. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου Γιάννη Μηλιδάκη και τον Παναγιώτη Παϊπέτη, και φυσικά την ομάδα μου τον Παναθηναϊκό, για τη στήριξή τους σε όλη αυτή την πολύ δύσκολη φετινή πορεία, χωρίς την οποία πιθανότατα να μην ήμουν σε θέση να κάνω πραγματικότητα το όνειρό μου».

O προπονητής του κολυμβητή του Τριφυλλιού, Γιάννης Μηλιδάκης, τόνισε:

«Το γεγονός ότι ο Δημήτρης θα λάβει συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι μεγάλη ικανοποίηση για εμένα ως προπονητή αλλά παράλληλα και πολύ συγκινητικό, καθώς πρόκειται για έναν αθλητή που «κυνηγάει» αυτό το όνειρο τα τελευταία 10 χρόνια. Τώρα έφτασε η ώρα να το πραγματοποιήσει, έπειτα από πολύ κόπο, αμέτρητες ώρες στις πισίνες και πολλές θυσίες. Του εύχομαι καλή προσαρμογή στο Ρίο και καλή επιτυχία στους αγώνες. Πιστεύω πολύ στον Δημήτρη και έχω την πεποίθηση ότι τις ημέρες που θα αγωνιστεί, θα βρεθεί σε καλή φόρμα και θα πιάσει καλή απόδοση».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου