ΒΟΥΤΗΞΕ ΚΑΙ …ΕΒΓΑΛΕ ΜΕΤΑΛΛΙΟ!

Ο καταδύτης του Παναθηναϊκού Θάνος Τσιρίκος έδωσε συνέχεια στις «πράσινες» επιτυχίες στο Μεσογειακό κύπελλο στο Μπολζάνο κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στα 3μ. τραμπολίνο Β΄ Κατηγορίας. Το πάλεψε για μετάλλιο και η Σαχίνη που ήταν 5η στην πλατφόρμα Δ΄ Κατηγορίας.

Βούτηξε και …έβγαλε μετάλλιο!

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε χτες η… παναθηναϊκή παρουσία στο Μεσογειακό κύπελλο που πραγματοποιήθηκε στο Μπολζάνο. Ο Θάνος Τσιρίκος …διπλασίασε τα μετάλλια του καθώς μετά το χρυσό μετάλλιο στην πλατφόρμα 10μ. κατέκτησε χτες το ασημένιο μετάλλιο στα 3μ. τραμπολίνο.

Ο 14χρονος νεαρός «πράσινος» πρωταθλητής έδωσε σκληρή μάχη με τον 15χρονο Άγγλο Κόνορ Βαν Νταλ και τελικά έχασε στις λεπτομέρειες την πρώτη θέση.
Συνολικά ο Θάνος Τσιρίκος μάζεψε 399.80 πόντους έναντι 409.20 του σπουδαίου βρετανού αντιπάλου του. Την Τρίτη θέση κατέκτησε ο επίσης Άγγλος Ραφαέλ Μπενίτες που συγκέντρωσε 390.45 βαθμούς.
Ασφαλώς πρόκειται για μια σπουδαία επιτυχία για τον «τρίφυλλο» καταδύτη αλλά και γενικά για το τμήμα του ΠΑΟ καθώς γίνεται εξαιρετική δουλειά υπό τις οδηγίες της Ίνκα Μπαντούρι.

Πέραν του Τσιρίκου χτες αγωνίστηκε και η αθλήτρια του Παναθηναϊκού Άννα-Μαρία Σαχίνη στην πλατφόρμα Δ΄ Κατηγορίας. Μια ημέρα μετά το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στο τραμπολίνο 3 μ. η 11χρονη «χτύπησε» ένα ακόμα μετάλλιο το οποίο τελικά έχασε στις λεπτομέρειες.
Συγκεκριμένα η Σαχίνη πήρε την 5η θέση με 144.15 βαθμούς και έδειξε ότι το μέλλον της ανήκει.
Οι δύο πρώτες θέσεις καπαρώθηκαν από τις ιταλίδες Βιρτζίνια Τριμπέρτι και Ελίσα Πιτσίνι ενώ στην Τρίτη θέση βρέθηκε με 147.60 βαθμούς η Τάρα Νίκολιτς από τη Σερβία. Τέταρτη ήταν η Σούντε Κοπρούλου με 144.55 βαθμούς.
Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες ελληνικές παρουσίες ο Γρηγόρης Μήτρου κατέλαβε την 8η θέση στο τραμπολίνο 3μ. στη κατηγορία Δ΄ συγκεντρώνοντας 165.65 βαθμούς.
Ακόμα ο Ιάσωνας Μωραϊτης ήταν 11ος στο τραμπολίνο 1 μ. στη Γ΄ Κατηγορία με 199.95 βαθμούς.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου