9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Η… «ΠΡΑΣΙΝΗ» ΗΜΕΡΑ!

Ο κολυμβητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Κουλούρης προετοιμάζεται εντατικά για τους ολυμπιακούς αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στο Ρίο και για την ώρα είναι ο μοναδικός …σίγουρος εκπρόσωπος του «τριφυλλιού» στη μεγαλύτερη  διοργάνωση.

  9 Αυγούστου η… «πράσινη» ημέρα!

Χτες έγινε γνωστό το πρόγραμμα για τον «πράσινο» κολυμβητή ο οποίος θα πέσει στη μάχη των προκριματικών των 200 μ. πρόσθιου στις 9 Αυγούστου που θα ξεκινήσει από τις 12.30 το πρωί . και η προσπάθεια του θα καλυφθεί από την ΕΡΤ2.

Από κει και πέρα οι ημιτελικοί του αγωνίσματος θα διεξαχθούν την ίδια ημέρα , εφόσον ο «τριφυλλοφόρος» αθλητής κατορθώσει να πάρει την πρόκριση ενώ οι τελικοί του αγωνίσματος θα πραγματοποιηθούν στις 10 Αυγούστου.

Στο μεταξύ χτες στις 7 το πρωί   ο Δημήτρης Κουλούρης και τα υπόλοιπα μέλη της ολυμπιακής ομάδας κολύμβησης πέρασαν από έλεγχο αντιντόπινγκ από κλιμάκιο τηςFINA στη Θεσσαλονίκη.

Εντός των ημερών θα ανακοινωθεί αν θα βρίσκεται στο Ρίο  και το νέο «πράσινο» μεταγραφικό απόκτημα στο βόλεϊ ο  Κουβανός Μελγκαρέχο Ερνάντες με την Εθνική ομάδα της χώρας του καθώς έπειτα από την υπόθεση που διαδραματίστηκε στη Φινλανδία, πήγε πίσω ο προγραμματισμός.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου