«ΜΠΑΜ»ΜΕ ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗ

Με στόχο την άμεση επάνοδο στα μεγάλα σαλόνια ξεκινάνε την προετοιμασία τους στο τμήμα πινγκ πονγκ του Παναθηναϊκού όπου έκανε  ηχηρή μεταγραφή με την απόκτηση του Κώστα Λαγογιάννη από τον ΑΣ Πέρα.

«Μπαμ»με Λαγογιάννη

Πρόκειται για έναν παίκτη με μεγάλη εμπειρία οποίος τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι το Νο3 στην Ελλάδα!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του τμήματος αναφέρει

«Με σταθερή αξία τον Λευτέρη Μάκρα και σημαντική ενίσχυση με τον διεθνή και Νο3 στην Ελλάδα στο σύστημα αξιολόγησης, Κώστα Λαγογιάννη, τον Νίκο Ζέρβα, έναν αθλητή με πολλές διακρίσεις στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα και τον πολλά υποσχόμενο Άνθιμο Τσεντεκίδη, θα αγωνίζεται το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Παναθηναϊκού Α.Ο. τη νέα σεζόν, στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Α2 κατηγορίας Ανδρών 2016-17. Με ρόστερ δυναμικότητας Α1, το Τριφύλλι μοιάζει να έχει ήδη εξασφαλίσει την επιστροφή του στην κατηγορία όπου ανήκει, σε ένα από τα πιο ιστορικά αθλήματα, στο οποίο ο Σύλλογός μας έχει κατακτήσει αμέτρητους τίτλους στο παρελθόν.

Το προφίλ της ανδρικής ομάδας επιτραπέζιας αντισφαίρισης:

Λευτέρης Μάκρας (1987) -πτυχιούχος Ιατρικής Αθηνών - διεθνής - Νο15 στην Ελλάδα στο σύστημα αξιολόγησης - Χάλκινο μετάλλιο στο διπλό ανδρών για το 2016

Κώστας Λαγογιάννης (1981) - Διεθνής - Νο3 στην Ελλάδα στο σύστημα αξιολόγησης - Ρέκορντμαν στις κατακτήσεις διασυλλογικών πρωταθλημάτων Ελλάδας – 3η θέση στο απλό ανδρών για το 2016

Νίκος Ζέρβας (1995) Νο70 – 3η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων το 2013 - Χρυσό στους Νέους άνδρες στο αναπτυξιακό στη Καβάλα το 2015 – 2ος το 2016 στο αναπτυξιακό της ΧΑΝΘ στους Νέους άνδρες.


Άνθιμος Τσεντεκίδης (1995) Νο85, συμπληρώνει μια δυνατή τετράδα».

 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου