Η ΥΓΕΙΑ ΑΝΘΙΖΕΙ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ

Ένα από τα καλύτερα που είχα διαβάσει στο διαδίκτυο αναφορικά με τον Παναθηναϊκό και το γυναικείο τμήμα μπάσκετ, είναι πως το ΤΡΙΦΥΛΛΙ ανθίζει όπου υπάρχει υγεία. Το παραπάνω μότο είχε να κάνει με την περσινή χρονιά, όπου πραγματικά κάθε αγώνας της ομάδας της Γιασεμή Σαμαντούρας μετατρεπόταν σε ένα μοναδικό πάρτι. Ένα πάρτι που υπήρξε και στις εξέδρες που γέμιζαν ασφυκτικά, αλλά και στον αγωνιστικό χώρο με τις «πράσινες» να παίρνουν ένα καρυδάτο πρωτάθλημα.

Η ΥΓΕΙΑ ανθίζει το ΤΡΙΦΥΛΛΙ

Ένα από τα καλύτερα που είχα διαβάσει στο διαδίκτυο αναφορικά με τον Παναθηναϊκό και το γυναικείο τμήμα μπάσκετ, είναι πως το ΤΡΙΦΥΛΛΙ ανθίζει όπου υπάρχει υγεία. Το παραπάνω μότο είχε να κάνει με την περσινή χρονιά, όπου πραγματικά κάθε αγώνας της ομάδας της Γιασεμή Σαμαντούρας μετατρεπόταν σε ένα μοναδικό πάρτι. Ένα πάρτι που υπήρξε και στις εξέδρες που γέμιζαν ασφυκτικά, αλλά και στον αγωνιστικό χώρο με τις «πράσινες» να παίρνουν ένα καρυδάτο πρωτάθλημα.

Από την αρχή της χρονιάς λέγαμε πως αυτή η περιβόητη υγεία, που έκανε πολλούς νοσταλγούς να λοιδορήσουν και να βγάλουν την χολή που έχουν, έχει αρχίσει να φαίνεται ξεκάθαρα και στο ποδόσφαιρο. Σε όλο τον Σύλλογο είναι το πιο σωστό, καθώς πραγματικά αυτή η τόσο απλή, αλλά και συνάμα πολύτιμη λέξη, ξεχειλίζει στον Παναθηναϊκό, ξεχειλίζει και μας κάνει όλους να νιώθουμε σίγουροι ότι το μέλλον ανήκει στο ΤΡΙΦΥΛΛΙ.

Μεγαλύτερο παράδειγμα από αυτά που έγιναν το τριήμερο που ολοκληρώθηκε δεν υπάρχει. Μιλάμε για ένα μαγικό τριήμερο, που είχε νίκες σε όλα τα τμήματα. Νίκες που ήρθαν παντού, με τον κόσμο να είναι μεγάλος πρωταγωνιστής. Αρχικά γέμισε ασφυκτικά την Κυψέλη την Παρασκευή και βοήθησε τα μέγιστα στο να κάνουν το 3-2 επί της ΑΕΚ οι μάγκες του Γιάννη Καλμαζίδη. Το Σάββατο παρά την βροχή πήγε στα Ιλίσια και είδε του πολίστες να επικρατούν με 9-5 της Γλυφάδας.

Φυσικά το απόγευμα ήταν στην Λεωφόρο εκεί στην 13, στο δικό τους σπίτι και στο ματς με τον Πλατανιά, με τους παίκτες του Γιάννη Αναστασίου να παίρνουν μια επαγγελματική νίκη (τόσα χρόνια αυτή την έκφραση την διαβάζω πάντα για τους άλλους, ας την χρησιμοποιήσω και εγώ μία φορά). Τι και αν έριχνε τον Θεό του, ο κόσμος εκεί να μην σταματά να τραγουδά και να δείχνει για ακόμα μία φορά πως είναι δίπλα στην ομάδα, είτε αυτή παίζει μπαλάρα, είτε όταν δεν τα πάει καλά. Χωρίς σφυρίγματα και γιούχες, αλλά μόνο με συνθήματα και στήριξη. Μια στήριξη που κάνει τους νοσταλγούς να τρελαίνονται ακόμα περισσότερο.

Και βέβαια η αγωνιστική παρουσία των τμημάτων και η οπαδική παρουσία του κόσμου στα γήπεδα, ολοκληρώθηκε την Κυριακή. Πρώτα στον Τάφο του Ινδού τον οποίο γέμισαν για ακόμα μία φορά, πανηγυρίζοντας μαζί με τους Κορίτσαρους της Σαμαντούρα τη νίκη με 56-49 επί του Άρη, στην συνέχεια στην Ελευσίνα όπου και εκεί έδωσαν βροντερό παρών και είδαν την μεγαλύτερη ομάδα που γέννησε ο ελληνικός αθλητισμός να κερδίζει με 76-54 τον Πανελευσινιακό. Και βέβαια το τέλος ήταν ιδανικό με την τεράστια νίκη των κοριτσιών του βόλεϊ επί των Βριλησσίων. Στην γεμάτη και πάλι Κυψέλη, τα φίνα κορίτσια έδειξαν περίτρανα πως από φέτος μπορούν να κάνουν την υπέρβαση, γιατί έτσι και αλλιώς είναι δεδομένο πως το μέλλον τους ανήκει.

Όμως εκτός από τις αγωνιστικές επιτυχίες παντού, αυτό το τριήμερο είχε πάνω από όλα αξέχαστες εικόνες. Εικόνες που κυρίως έχουν να κάνουν με την γιορτή της Θύρας 13. Στο Κάστρο κάθε Παναθηναϊκού, όσοι τυχεροί βρέθηκαν (προσωπικά λόγω δουλειάς δεν ήμουν και είναι πρώτη φορά που γράφω για κάτι στο οποίο δεν βρέθηκα, αλλά οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους και σε κάνουν να ανατριχιάζεις), έζησαν απίστευτες στιγμές, γέμισαν Παναθηναϊκό και κατάλαβαν πως κάτι καινούργιο, εξαιρετικά καλό και μεγάλο δημιουργείται.

Πόσα χρόνια όλοι δεν λέγαμε πως θέλουμε έναν ενιαίο και αδιαίρετο Παναθηναϊκό; Πόσοι δεν ευχόμασταν επιτέλους όλα τα τμήματα, όλοι οι αθλητές να είναι μια γροθιά για το καλό του ΤΡΙΦΥΛΛΙΟΥ; Ε αυτό υπήρξε το Σάββατο το βράδυ στο Κάστρο. Εκεί βρέθηκαν αθλητές από το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και όλα τα ερασιτεχνικά τμήματα. Μίλησαν με τους οπαδούς, μίλησαν μεταξύ τους, κατάλαβαν τι πάει να πει Παναθηναϊκός, έδειξαν να χαίρονται την... τρέλα του κόσμου και ο κόσμος τους έδειξε για ακόμα μία φορά την αγάπη του. Τι και αν η βροχή όχι απλά δεν έλεγε να σταματήσει, αλλά δυνάμωνε συνεχώς; Κανείς δεν ήθελε να φύγει, κανείς δεν ήθελε να χάσει ούτε μία στιγμή Παναθηναϊκού μεγαλείου, κανείς δεν ήθελε να σταματά να τραγουδά για το ΤΡΙΦΥΛΛΙ.

Πραγματικά τι καλύτερο μπορεί κάποιος να φανταστεί. Τι καλύτερο μπορεί να σκεφτεί έχοντας στο μυαλό του την περιβόητη ΥΓΕΙΑ; Αν αυτό δηλαδή δεν είναι ΥΓΕΙΑ τι είναι; Αν αυτό δεν σε κάνει να αισιοδοξείς για το μέλλον του Συλλόγου συνολικά, τι μπορεί να σε κάνει; Δεν ξέρω πόσους τίτλους μπορεί να κατακτήσει φέτος ο Παναθηναϊκός. Εννοείται μακάρι να κατακτήσει τα πάντα ή έστω όσο γίνεται περισσότερους. Όμως ήδη τον μεγαλύτερο τον έχει κατακτήσει και αυτός δεν είναι άλλος από την ΥΓΕΙΑ που υπάρχει σε όλον τον Σύλλογο. Μια υγεία που έχει κάνει το ΤΡΙΦΥΛΛΙ να ανθίζει για τα καλά. Αυτή είναι που πρέπει όλοι να προστατέψουμε σαν τα μάτια μας και το μέλλον ανήκει στον Παναθηναϊκό...

ΥΓ: Μόνο ένα υστερόγραφο θα έχω σήμερα και αυτό έχει να κάνει με την καμπάνια που τρέχει στον Ερασιτέχνη και έχει το μοναδικό δώρο του ταξιδιού για δύο άτομα με την αποστολή της ομάδας μπάσκετ. Της μεγαλύτερης ομάδας που γέννησε ο ελληνικός αθλητισμός. Ρε μάγκες πραγματικά αξίζει να στείλουμε όλοι ένα μήνυμα από το κινητό « ΠΑΟ ή PAO (κενό) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ στο 54529», να διεκδικήσουμε ένα δώρο-εμπειρία ζωής, βοηθώντας (αυτό είναι το πιο σημαντικό) και την Μάνα του Λόχου. Η σχετική ανακοίνωση του Ερασιτέχνη για τον μαγικό διαγωνισμό, έχει ως εξής: Στο πλαίσιο της καμπάνιας «ο Π.Α.Ο αλλάΖΕΙ, ΕΣΥ τον ΑΛΛΑΖΕΙΣ», ξεκινάει από σήμερα (18/1) νέος μεγάλος διαγωνισμός SMS που θα δώσει τη δυνατότητα σε ένα νικητή μαζί με ένα φίλο/η του να ζήσει μια αξέχαστη εμπειρία: ένα εκτός έδρας ταξίδι με τον Εξάστερο για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ (5/4)!

Στείλε SMS ΠΑΟ ή PAO (κενό) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ στο 54529 και μπες στην κλήρωση για ένα ταξίδι με την αγαπημένη σου ομάδα! Αεροπορικά εισιτήρια, διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο των νταμπλούχων, δείπνο και φυσικά οι προσκλήσεις του αγώνα σε ένα μεγάλο δώρο από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, την οποία και ο Ερασιτέχνης ευχαριστεί θερμά!

Περισσότερα SMS, περισσότερες συμμετοχές και πάντα μεγαλύτερη η βοήθεια των συμμετεχόντων προς τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο.

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο παρατείνει το διαγωνισμό SMS, που «τρέχει» από τις 18/1 προκειμένου να δώσει τη δυνατότητα σε ακόμα περισσότερους φίλους του Τριφυλλιού να διεκδικήσουν το εκτός έδρας ταξίδι με τον Εξάστερο για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ (5/4)! Ο διαγωνισμός παρατείνεται μέχρι την Παρασκευή (31/1/2014) στις 16.00 με την κλήρωση να πραγματοποιείται στις 16.30! 

Καλή επιτυχία! 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ