ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...

Η αλήθεια είναι πως αυτός ο τίτλος θα ταίριαζε γάντι στην ΠΑΕ και τα όσα συμβαίνουν, ωστόσο έχει να κάνει με τον Ερασιτέχνη και τις εκλογές που διεξήχθησαν. Άλλωστε για τα ποδοσφαιρικά ζητήματα υπάρχουν σαφώς πιο ενημερωμένοι από εμένα και η άποψή τους έχει μεγαλύτερη βαρύτητα.

Πιο δύσκολο δεν γίνεται...

Η αλήθεια είναι πως αυτός ο τίτλος θα ταίριαζε γάντι στην ΠΑΕ και τα όσα συμβαίνουν, ωστόσο έχει να κάνει με τον Ερασιτέχνη και τις εκλογές που διεξήχθησαν. Άλλωστε για τα ποδοσφαιρικά ζητήματα υπάρχουν σαφώς πιο ενημερωμένοι από εμένα και η άποψή τους έχει μεγαλύτερη βαρύτητα.

Ας πάμε όμως στα του πολύπαθου Ερασιτέχνη. Μετά από την σημερινή Γενική Συνέλευση και τις εκλογές που ακολούθησαν, υπάρχει πλέον νέος πρόεδρος. Αυτός είναι ο Νίκος Ρισβάς, ο οποίος στους έξι μήνες που θα μείνει στην συγκεκριμένη θέση, θα προσπαθήσει να νοικοκυρέψει, όπως ο ίδιος λέει, τον σύλλογο, μια προσπάθεια που κατά τη γνώμη μου έχει εξαιρετικά λίγες πιθανότητες να πετύχει.

Όχι σε καμία περίπτωση δεν αφήνω αιχμές για τον νέο πρόεδρο, καθώς θα πρέπει πρώτα να δούμε τα πρώτα δείγματα γραφής του για να μπορέσουμε να τον κρίνουμε. Ωστόσο κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει πως με δεδομένα τα τεράστια χρέη που υπάρχουν, το έργο του θα είναι πολύ δύσκολο. Μάλιστα θα γίνει ακόμα πιο δύσκολο από την στιγμή που για ένα μεγάλο διάστημα, ίσως και όλο της θητείας του μέχρι το καλοκαίρι, δεν θα έχει την στήριξη που θα ήθελε από την ΠΑΕ. Όχι γιατί στην ποδοσφαιρική ομάδα δεν θέλουν, αλλά γιατί πολύ απλά δεν μπορούν, μιας και έχουν στο κεφάλι τους τις δικές τους απίστευτες φουρτούνες. Έτσι θα πρέπει να πορευθεί περιμένοντας από την ΚΑΕ ή όποιον «τρελό» αποφασίσει να βοηθήσει αυτή την δύσκολη εποχή.

Αυτά όμως θα φανούν στην πορεία. Αυτό που προέχει είναι να μπορέσει να λύσει άμεσα προβλήματα, όπως αυτά των τμημάτων βόλεϊ ανδρών και γυναικών, αλλά και το πόλο. Για να τα καταφέρει θα πρέπει να βρεθεί δίπλα στους παίκτες για να μην ακούσει στο μέλλον και πάλι τον Σωτήρη Πανταλέων (και πολύ σωστά έκανε και το είπε) να λέει πως η διοίκηση είναι απούσα. Αυτή η διοίκηση θα πρέπει να είναι δίπλα στους παίκτες, που παρά τα πολλά και σημαντικά προβλήματα έχουν ματώσει και συνεχίζουν να ματώνουν αυτή τη φανέλα.

Το τι θα κάνει η διοίκηση και το πόσο κοντά θα είναι στους αθλητές του συλλόγου θα το δείξει το κοντινό μέλλον. Όμως εκτός από τα της νέας διοίκησης δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στην σημερινή παρωδία. Αναφέρομαι στις εκλογές και δύο συγκεκριμένα πράγματα. Αρχικά το ένα είναι αυτό που έθιξα και χθες. Δεν γίνεται ρε παιδιά για 84 ψηφοφόρους να υπάρχουν 40 υποψήφιοι. Απλά δεν γίνεται. Πόσο δύσκολο ήταν τελικά να συσπειρωθείτε την τελευταία στιγμή και να κάνετε κάτι μαζί; Τόσο γλυκιά είναι η ταναπού η καρέκλα;

Το άλλο έχει να κάνει με τα αποτελέσματα. Και πάλι δεν γίνεται να βγαίνουν μετά από μία ώρα τα αποτελέσματα για 84 ψήφους. Αν δεν μπορείτε το απλό, να μετρήσετε δηλαδή όχι 1.000 ή 500 (δεν λέω περισσότερο και τους κομπλάρω), αλλά 84 ψήφους και για να το κάνετε χρειάζεστε πάνω από μία ώρα, ε τότε τι να πούμε. Αλλά βέβαια τι να σου κάνουν οι άνθρωποι, περίμεναν δέκα ώρες να πάει ο καθένας να ψηφίσει (δεν ήταν και έφηβοι να τρέξουν) και μετά έχοντας και τα δικά τους ηλικιακά προβλήματα πώς να δουν να μετρήσουν;

ΥΓ: Ένα είναι το μήνυμα που βγαίνει και από αυτές τις εκλογές και τους 84 ψήφους. Το συντομότερο δυνατό θα πρέπει να πέσει ακόμα περισσότερο η εγγραφή, για να μπορεί ο κόσμος που πεινάει, αλλά έχει τρέλα για τον σύλλογο να γραφτεί μέλος. Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτό με τόσα λίγα μέλη απλά δεν μπορεί.

ΥΓ1: Το έγραψα και χθες, το ξαναγράφω και σήμερα. Όποιο από τα μέλη του Δ.Σ δεν είναι διατεθειμένο είτε να βάλει από την τσέπη του, είτε να βρει τουλάχιστον 30.000 ευρώ, ε τότε ας κάτσει σπίτι του. έχουμε χορτάσει τόσα χρόνια από παράγοντας που κέρδισαν από τον Παναθηναϊκό και δεν έδωσαν ούτε δραχμή. Φτάνει πλέον!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ