ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ: ΟΙ ΠΙΟ ΚΑΛΟΙ ΟΙ….ΜΑΘΗΤΕΣ!

Τρεις νεαροί αρσιβαρίστες του Παναθηναϊκού κράτησαν ψηλά τη σημαία του Συλλόγου στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα . Ένα χάλκινο μετάλλιο και καλά πλασαρίσματα.

Άρση Βαρών: Οι πιο καλοί οι….μαθητές!

Εξαιρετική δουλειά γίνεται στο τμήμα άρσης βαρών του Παναθηναϊκού και αυτό φαίνεται και στις μικρές ηλικίες, όπου ο προπονητής Κώστας Σαλπιγγίδης και οι συνεργάτες του κάνουν καλή δουλειά.

Ο ΠΑΟ είχε τρεις εκπροσώπους στο πανελλήνιο μαθητικό πρωτάθλημα που έγινε στο ΟΑΚΑ και οι «πράσινοι» αθλητές διακρίθηκαν.

Ο Έκτορας Αποστόλου έκανε πολύ καλή εμφάνιση στην κατηγορία των 69 κιλών κάνοντας ατομικό ρεκόρ με 76 κιλά στο αρασέ και 96 κιλά στο επολέ ζετέ. Αυτές οι επιδόσεις του…χάρισαν το χάλκινοι μετάλλιο και έχασε το ασημένιο μετάλλιο για μόλις ένα κιλό.

Στην ίδια κατηγορία έκανε ντεμπούτο ο νέος αθλητής του ΠΑΟ, Νίκος Παπαδάκος ο οποίος πήρε την 7η θέση αν και προπονείται μόλις επτά μήνες στο Σύλλογο. Συνοιλικά σήκωσε 56 κιλά στο αρασέ και 75 κιλά στο επολέ ζετέ.

 Στην κατηγορία των 94 κιλών ο Χρήστος Βέτας έδωσε σκληρή μάχη και κατέλαβε την τέταρτη θέση με 78 κιλά αρασέ (ατομικό ρεκόρ)  και 87 κιλά επολέ ζετέ. 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ