ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!

 

 

Καμία απόφαση δεν παίρνουμε σωστά εν βρασμώ ψυχής.
-Το να κατηγορησουμε τον Φερέιρα θα είναι ό,τι χειρότερο, αφού ο άνθρωπος φαίνεται να κάνει ό,τι του λενε. Από τη στιγμή που παίρνεις έναν προπονητή και ΔΕΝ του δίνεις τα κλειδιά των αποδυτηρίων, το έχεις χάσει το παιχνίδι.
-Εδώ φτάσαμε σε σημείο να βρίζουμε τον Πατέρα. Λες και φταίει ο Πατέρας που η ομάδα σέρνεται. ΕΛΕΟΣ.
-Κάποια στιγμή πρέπει κάποιος ΥΠΕΥΘΥΝΑ να μας πει τι γίνεται. Τι πλάνο έχουμε, τι σκοπεύουμε να κάνουμε, τι απαιτήσεις να έχουμε. Το να ακούω τον Αντωνίου να λέει ότι όλα θα πάνε καλά... δεν θέλει συνέχεια το θέμα. (Τον θεωρώ τον Ν01 υπαίτιο της κατάστασης στην οποία είμαστε)
-Πρέπει να υπάρξει ηρεμία στα αποδυτήρια. Φαίνεται ότι κάτι πάει στραβά.
-Πρέπει να υπάρξει ηρεμία στην εξέδρα. Από το καλοκαίρι τσακωνόμαστε για ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
-Πρέπει κάποιοι να κάτσουν στον πάγκο. Τον Φερνάντεζ τον έχουμε ΗΔΗ ξεχάσει, οπότε ας δούμε τον Καρνέζη τι κάνει... Αυτή η σιγουριά της θέσης τα κάνει ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
-Πρέπει κάποιος να μας πει τι γίνεται με τον Γκοβού. Τον θέλουμε; Τον ξεχνάμε; Και από τη στιγμή που του δώσαμε 2η ευκαιρία, γιατί δεν τον βλέπουμε?
-Το να βάζουμε αμυντικό χαφ τον Ιωαννίδη για να ανεβάσουμε τον Κατσούρ πιο ψηλά και άλλες τέτοιες αλχημείες, μόνο και μόνο για να μη βάλουμε τον Γκοβού στην αποστολή, είναι παιδιάστικο.
-Πρέπει κάποιοι να σταματήσουν να παίρνουν μίζες.
-Οι μεταγραφές (του Γενάρη) δεν αλλάζουν τίποτα. Απλώς παίρνουμε απόφαση ότι το χάσαμε για φέτος το τρένο εάν δεν αλλάξει η εικόνα. Και όχι απλά να δούμε σημάδια βελτίωσης. ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΡΔΗΝ.

ΥΓ1: Ατάκες τύπου «το έχει δώσει ο Πατέρας στο φιλαράκι του τον Μαρινάκη το πρωτάθλημα», τις θεωρώ απλά βλακείες, για να μην πω κάτι χειρότερο.
ΥΓ2: Σαν να βλέπω τον Λάζαρο πεσμένο μετά το αυτοκινητάκι του Πατέρα (δώρο) και την ανανέωση
ΥΓ3: Κάποιοι λέγανε για το ντεφορμάρισμα του Λουκά. Είδαμε και τον Γιούρκα τι σέντρες βγάζει...
ΥΓ4: «Εμείς στην ανεργία, εσείς στη χλιδή, τιμήστε το τριφύλλι, τελειώνει η υπομονή»...

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ