ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δείχνει σε κάθε παιχνίδι πόσο μπροστά βρίσκεται, σε μία εποχή όπου το προϊόν πλήττεται ανεπανόρθωτα

Το μπάσκετ που θέλουμε

«Έχω ζήσει πολλές εμπειρίες εδώ. Έναν τελικό Κυπέλλου με μικρά παιδιά, ένα παιχνίδι Κυπέλλου να μη βγαίνει η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο, ένα παιχνίδι Πρωταθλήματος να μην κατεβαίνει η αντίπαλη ομάδα και ένα παιχνίδι σε άδειο γήπεδο. Περιμένω το επόμενο παιχνίδι να έχει μόνο γυναίκες 25-40 ετών».

Αν δεν σας θυμίζουν κάτι τα παραπάνω, είναι τα λόγια του Ρικ Πιτίνο μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι. Και είναι η τραγική αλήθεια για την κατάντια του προϊόντος, ή έστω ενός μέρους του, που λέγεται «ελληνικό μπάσκετ».

Μία πικρή γεύση που γίνεται ακόμα πιο έντονη και μία διαπίστωση που γίνεται ακόμα πιο βαρύνουσα αν αναλογιστούμε πόσο μεγάλη εμβέλεια έχει ο άνθρωπος που την έκανε. Ένας μύθος του παγκόσμιου μπάσκετ, στην κορυφαία βιομηχανία του αθλήματος, ένας άνθρωπος που στο πέρασμά του από την Ελλάδα, όσο κι αν αυτό κρατήσει, έχει προλάβει να δει όσα δεν είδε στα 40 χρόνια που προπονούσε ως σήμερα.

Αυτή είναι η μία πλευρά...

Διαβάστε όλο το άρθρο του Χρήστου Μπαρούνη στο Onsports.gr

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου